Menu
+

Spárga elkészítése.

Krémsajt elkészítése.

Tálalás.

  • Kenyér, rozs* 1000.0 g
  • sonka, pármai* 200.0 g
  1. Spárga elkészítése.

    A spárgát tetszés szerinti formára formázzuk (akár hosszában hámozóval, akár hosszú szeletekre késsel)
    A spárgát vákuumzacskókba tesszük. 
    Hőkezeljük  "al dente"  85°C-on gőzben vagy sous vide kádban.
    Egy serpenyőben vagy rost lapon megpirítjuk és yuzuval meglocsolva ízlés szerint fűszerezzük
  2. Krémsajt elkészítése.

    A petrezselymet és a medvehagymát blansírozzuk és pürésítsük le.
    Keverjük bele a krémsajtot.
    Adjuk hozzá a többi hozzávalót és kóstoljuk meg.
  3. Tálalás.

    A pirított kenyérszeleteket kenjük meg a sajtkrémmel.
    Halmozzuk rá a spárgát, hajtogassunk rá sonka szeleteket és dekoráljuk csírákkal, mikro zöldségekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü