Langyos spárga saláta pirított barnakenyéren

Hozzávalók
Langyos spárga saláta pirított barnakenyéren
−
+
€0.0
Spárga elkészítése.
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/g
0.0 g
0%
Knorr Folyékony Koncentrált Zöldség Alap 1L
/l
0.05 l
0%
spárga**
/g
500.0 g
0%
zöldspárga*
/g
500.0 g
0%
Krémsajt elkészítése.
fokhagyma*
/g
10.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
50.0 g
0%
Medvehagyma*
/g
50.0 g
0%
Kecske sajt*
/g
100.0 g
0%
ömlesztett sajtkrém
/g
300.0 g
0%
Tálalás.
Kenyér, rozs*
/g
1000.0 g
0%
sonka, pármai*
/g
200.0 g
0%
/
Spárga elkészítése.
-
spárga** 500.0 g
-
zöldspárga* 500.0 g
Krémsajt elkészítése.
-
fokhagyma* 10.0 g
-
petrezselyemzöld 50.0 g
-
Medvehagyma* 50.0 g
-
Kecske sajt* 100.0 g
-
ömlesztett sajtkrém 300.0 g
Tálalás.
-
Kenyér, rozs* 1000.0 g
-
sonka, pármai* 200.0 g
Elkészítés
-
Spárga elkészítése.
A spárgát tetszés szerinti formára formázzuk (akár hosszában hámozóval, akár hosszú szeletekre késsel)A spárgát vákuumzacskókba tesszük.Hőkezeljük "al dente" 85°C-on gőzben vagy sous vide kádban.Egy serpenyőben vagy rost lapon megpirítjuk és yuzuval meglocsolva ízlés szerint fűszerezzük -
Krémsajt elkészítése.
A petrezselymet és a medvehagymát blansírozzuk és pürésítsük le.Keverjük bele a krémsajtot.Adjuk hozzá a többi hozzávalót és kóstoljuk meg. -
Tálalás.
A pirított kenyérszeleteket kenjük meg a sajtkrémmel.Halmozzuk rá a spárgát, hajtogassunk rá sonka szeleteket és dekoráljuk csírákkal, mikro zöldségekkel.