Snidlinges majonézes burgonyasaláta

Hozzávalók
Snidlinges majonézes burgonyasaláta
−
+
€0.0
Elkészítés
burgonya**
/g
2000.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
100.0 g
0%
snidling**
/g
30.0 g
0%
Tejföl 20%*
/g
300.0 g
0%
újhagyma**
/g
50.0 g
0%
/
Elkészítés
-
burgonya** 2000.0 g
-
petrezselyemzöld 100.0 g
-
snidling** 30.0 g
-
Tejföl 20%* 300.0 g
-
újhagyma** 50.0 g
Elkészítés
-
Elkészítés
Az apró burgonyákat héjában enyhén sós vízben megfõzzük. Megtisztítjuk, majd ha kihűlt daraboljuk.
A majonézt kikeverjük a tejföllel, ízlés szerint fehérborssal, kevés sóval, mustárral ízesítjük.Hozzáadjuk a újhagymát, a vágott petrezselymet és a vágott snidlinget. A majonézhez hozzákeverjük a burgonyát.
Hidegen tálaljuk, kiváló körete lehet rántott halnak, bármilyen panírozott húsnak, rostonsültnek.