Hozzávalók

+

Csirkeburger sütése.

Szendvics összeállítása.

  • sárgarépa 50.0 g
  • saláta, lolo** 50.0 g
  • Hellmann's Vegán Majonéz 3kg 300.0 g
  • Mango püré 200.0 g
  • lilahagyma** 20.0 g
  • káposzta, fejes** 50.0 g
  • Szezámmagos hamburger zsemle (55g/db) 500.0 g

Egy zöldséges, ropogós szendvics, egy izgalmas szósszal. 

...

Elkészítés

  1. Csirkeburger sütése.

    • Felhevített olajban süssük készre a No Csirkeburgereket és csepegtessük le.
  2. Szendvics összeállítása.

    • A mangó pürét keverjük el a Vega Majonézzel, sózzuk, borsozzuk.
    • Állítsuk össze a salátát amit a megpirított hamburger bucikra halmozzunk.
    • Kenjük meg a mangós-majonézzel és tegyünk mindegyik halomra a sült No Csirkeburgerből.
    • Tegyük rá a burger buci kalapját és ha szükséges tűzzük össze.

  3. Tálalás

    • Sült burgonyával, salátával és mártogatóssal tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü