Spárga burger burgonyás zsemlében tejszínes spenóttal

Hozzávalók
Spárga burger burgonyás zsemlében tejszínes spenóttal
−
+
€30.4
Spárga
só
/g
10.0 g
0%
spárga**
/g
750.0 g
0%
Knorr Folyékony Koncentrált Zöldség Alap 1L
/l
0.05 l
0%
víz
/l
0.25 l
0%
zöldspárga*
/g
1200.0 g
0%
kristálycukor**
/g
30.0 g
0%
Spenót
só
/g
15.0 g
0%
fokhagyma*
/g
10.0 g
0%
vaj*
/g
100.0 g
0%
spenót*
/g
1000.0 g
0%
tejszín 35%
/l
0.2 l
0%
Burgonyás buci
élesztő, friss*
/g
70.0 g
0%
víz
/l
0.5 l
0%
só
/g
15.0 g
0%
vaj*
/g
200.0 g
0%
búzaliszt (főző, rétes)
/g
500.0 g
0%
/
Spárga
-
só 10.0 g
-
spárga** 750.0 g
-
víz 0.25 l
-
zöldspárga* 1200.0 g
-
kristálycukor** 30.0 g
Spenót
-
só 15.0 g
-
fokhagyma* 10.0 g
-
vaj* 100.0 g
-
spenót* 1000.0 g
-
tejszín 35% 0.2 l
Burgonyás buci
-
élesztő, friss* 70.0 g
-
víz 0.5 l
-
só 15.0 g
-
vaj* 200.0 g
-
búzaliszt (főző, rétes) 500.0 g
Elkészítés
-
Spárga
A spárgát hámozzuk meg.Vágjuk a kívánt hosszúságúra és vákuumozzok le zöldségalaplével ízesített vízzel.84°C-on 7 percig hőkezeljük.Tálalás előtt rostlapon pirítsuk meg. -
Spenót
A megmosot, tisztított spenótot vajon fonnyasszuk meg fokhagymával.Sózzuk, borsozzuk és egy kevés szerecsendióval ízesítsük.Tejszínnel engejük fel és forraljuk be. -
Burgonyás buci
Az összes hozzávalót zsemléhez dolgozzuk tésztává.Hagyjuk kelni a tésztát.Formázzunk 10 egyforma bucit és süssük körülbelül 20 percig 170 °C-on. -
Tálalás
A félbevágott bucikat rostlapon vajon pirítsuk meg.Töltsük meg a fűszeres spenóttal és a sült spárgával.Locsoljuk meg a tejszínes szósszal és borítsuk rá a buci tetejét.Sült édesburgonya gerezdekkel színesebbé és táplálóbbá tehetjük.