Menu
+

Spárga

Spenót

Burgonyás buci

  1. Spárga

    A spárgát hámozzuk meg.
    Vágjuk a kívánt hosszúságúra és vákuumozzok le zöldségalaplével ízesített vízzel.
    84°C-on 7 percig hőkezeljük.
    Tálalás előtt rostlapon pirítsuk meg.
  2. Spenót

    A megmosot, tisztított spenótot vajon fonnyasszuk meg fokhagymával.
    Sózzuk, borsozzuk és egy kevés szerecsendióval ízesítsük.
    Tejszínnel engejük fel és forraljuk be.
  3. Burgonyás buci

    Az összes hozzávalót zsemléhez  dolgozzuk tésztává.
    Hagyjuk kelni a tésztát.
    Formázzunk 10 egyforma bucit és süssük körülbelül 20 percig 170 °C-on.
  4. Tálalás

    A félbevágott bucikat rostlapon vajon pirítsuk meg.
    Töltsük meg a fűszeres spenóttal és a sült spárgával.
    Locsoljuk meg a tejszínes szósszal és borítsuk rá a buci tetejét.
    Sült édesburgonya gerezdekkel színesebbé és táplálóbbá tehetjük.

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü