Költséghatékonyság mártásokkal
Tökéletes mártás akár egyetlen összetevő segítségével

A vendégek változatos, ízletes fogásokat várnak el, igénylik a szezonális, és friss alapanyagokból készült finomságokat. Ugyanakkor üzleti szempontból fontos, hogy hatékonyan mûködjön a konyha: a
munkaerő optimálisan ki legyen használva, az alapanyagok megfizethetôek és jó minôségûek legyenek, minél kevesebb hulladék képzôdjön, és az ételek gyorsan, pontosan a kívánt adagban legyenek elkészíthetôek. A mártások készítését sokan bonyolultnak és munkaigényesnak tartják. Ehhez próbálunk mi segítséget nyújtani.
KNORR Sülthússzaft alap**
Természetes barna színű, szép, bársonyos állagú sülthússzaft alap, mely használható önmagában vagy saját készítésű sülthús-szaftunk ízét, színét és állagát tökéletesítheti vele.
Bővebben
A Knorr mártások alapot adnak a séfek kreativitásához, ugyanakkor hatákonyan lehet velük dolgozni. Varázsoljon a legegyszerűbb alapanyagokból is különleges fogásokat a Knorr mártások segítségével. Használja őket friss alapanyagokkal, tegye egyedivé őket saját ötleteivel!
NAGYOBB HOZZÁADOTT ÉRTÉK
GYORS ELKÉSZíTÉSI IDŐ
KEVESEBB MUNKAERŐ
KEVESEBB VESZTESÉG
TERVEZHETŐ MENNYISÉG
Kiemelt recept
Rizottót nemcsak rizsből készíthetünk hanem más gabonákból is. Az ősz egyik kedvenc bogyósgyümölcse a szeder, egy kellemes zöldséggel egy újszerű köretet kínálhatunk őszi ételeink mellé.
