Mártás nélküli tálalás? Elképzelhető? A mártásra nem úgy gondolunk, mint ételünk fő elemére, de mégis fontos szerepet játszik az ízek és a harmónia kialakításában. Az alábbi két mártás alapunk nélkülözhetetlen a vad ételek elkészítéséhez, amiket kreatív megoldásokkal külön-külön átalakíthatunk és egyedivé varázsolhatunk.
![BARNA MÁRTÁS ALAP BARNA MÁRTÁS ALAP](/sef-inspiraciok/szezonalitas-es-rendezvenyek1/oszi-vadulas1/jcr:content/parsys/content-aside-footer/tipsandadvice_160149/image.img.jpg/1576493845812.jpg)
BARNA MÁRTÁS ALAP
Gyorsan elkészíthető és megfelelő alap szósz vad ételekhez.
Tipp: finomítsa barna mártását vörösboros redukcióval.
Kreatív megoldások Knorr Barna Mártás alappal:
Balzsamos mártás: tegye izgalmasabbá Knorr Deep Smoke folyékony ízesítővel és hideg vajkockákkal.
Alap mártását sűrítse Knorr Barna mártás alappal.
![SÜLTHÚSSZAFT ALAP PASZTA SÜLTHÚSSZAFT ALAP PASZTA](/sef-inspiraciok/szezonalitas-es-rendezvenyek1/oszi-vadulas1/jcr:content/parsys/content-aside-footer/tipsandadvice_160149_1146744289/image.img.jpg/1587034746080.jpg)
SÜLTHÚSSZAFT ALAP PASZTA
Függetlenül attól, hogy szarvas-, őz- vagy vadszárnyast készítünk a mártás alapját tegyük teljessé a Knorr Sülthússzaft alap pasztával.
Tipp: Minden a' la minute ételhez ajánlott.
Kreatív megoldások Knorr Sülthússzaft alappal:
Vadételek mártását változatosabbá tehetjük ha a mártás alapot Knorr Zöldborsmártással vagy Knorr Demi Glace mártással sűrítjük.
Vadételek mártását selymesebbé, bársonyosabbá tehetjük tejföllel és hideg vajdarabkákkal.
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek