Konfitált marhapofa
Egy kifejezetten őszi hangulatú ételt, hogy tudunk szinesebbé tenni egy érdekes kiegészítőbe tálalt salátával. A marhapofa omlóssága és a gombák harmónikusan illeszkednek az üde salátához. Csak ajánlani tudom. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Konfitált marhapofa
−
+
€0.0
Marhapofa elő és elkészítése.
marhapofa*
/g
2000.0 g
0%
rozmaring, friss**
/g
10.0 g
0%
fokhagyma*
/g
21.1 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Steakhez 0,75 kg
/g
80.0 g
0%
Mártás készítése a hússal
vegyes gomba, fagyasztott*
/g
300.0 g
0%
/
Marhapofa elő és elkészítése.
-
marhapofa* 2000.0 g
-
rozmaring, friss** 10.0 g
-
fokhagyma* 21.1 g
Mártás készítése a hússal
-
vegyes gomba, fagyasztott* 300.0 g
Elkészítés
-
Marhapofa elő és elkészítése.
- Felolvasztott zsiradékba beletesszük a KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Steakel bepácolt marhapofát.
- Adunk hozzá fokhagymát és rozmaringot.
- Lassú tűzön legalább 5 órán kereszül pároljuk a zsiradékban.
-
Mártás készítése a hússal
- Ha megpuhult kivesszük és forró serpenyőben kérget piríthatunk rá.
- Az előírás szerint elkészített KNORR Demi-glace mártásalapba beleforraljuk az erdei gombakeveréket.
- Mártással körbeöntve tálaljuk.
- Külön salátát kínálunk.