Menu

Hozzávalók

+

Marhapofa elő és elkészítése.

Mártás készítése a hússal


Egy kifejezetten őszi hangulatú ételt, hogy tudunk szinesebbé tenni egy érdekes kiegészítőbe tálalt salátával. A marhapofa omlóssága és a gombák harmónikusan illeszkednek az üde salátához. Csak ajánlani tudom. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Marhapofa elő és elkészítése.

    • Felolvasztott zsiradékba beletesszük a KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Steakel bepácolt marhapofát.
    • Adunk hozzá fokhagymát és rozmaringot.
    • Lassú tűzön legalább 5 órán kereszül pároljuk a zsiradékban.
  2. Mártás készítése a hússal

    • Ha megpuhult kivesszük és forró serpenyőben kérget piríthatunk rá.
    • Az előírás szerint elkészített KNORR Demi-glace mártásalapba beleforraljuk az erdei gombakeveréket.
    • Mártással körbeöntve tálaljuk.
    • Külön salátát kínálunk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü