Menu

Hozzávalók

+

Liba elkészítése

Főzelék elkészítése


A megszoklott kelkáposztafőzelék másképpen. Nem a magyar ízvilág köszön vissza a fokhagymás, fűszerpaprikás köményes ízvilágban, hanem a tejszínes, curry-s, édeskés fűszeres íz. Kiegészítve egy omlós, fűszeres sült libacombbal.

...

Elkészítés

  1. Liba elkészítése

    • Az előkészített libacombot befűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek fűszerkeverékkel.
    • 150°C-os sütőben bő két óra alatt megsütjük.
  2. Főzelék elkészítése

    • A kockára vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát.
    • Beletesszük a kockára vágott burgonyát és kelkáposztát, együtt pirítjuk majd felengedjük vízzel.
    • Sózzuk borsozzuk, ízesítjük  Curry pasztával és készre főzzök.
    • Kevés vízzel elkevert KNORR Kukoricakeményítővel besűrítjük.
    • Tejszínnel dúsítjuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü