Sült libacomb, curry-s szalonnás kelkáposztafőzelékkel
A megszoklott kelkáposztafőzelék másképpen. Nem a magyar ízvilág köszön vissza a fokhagymás, fűszerpaprikás köményes ízvilágban, hanem a tejszínes, curry-s, édeskés fűszeres íz. Kiegészítve egy omlós, fűszeres sült libacombbal.

Hozzávalók
Sült libacomb, curry-s szalonnás kelkáposztafőzelékkel
−
+
€99.99
Liba elkészítése
liba, comb*
/g
1800.0 g
0%
KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék 1kg
/g
80.0 g
0%
Főzelék elkészítése
kelkáposzta**
/g
1500.0 g
0%
burgonya**
/g
1428.6 g
0%
vöröshagyma
/g
111.1 g
0%
bacon szalonna*
/g
222.2 g
0%
Sárga Curry Paszta
/g
20.0 g
0%
tejszín 30 %
/l
0.5 l
0%
/
Liba elkészítése
-
liba, comb* 1800.0 g
Főzelék elkészítése
-
kelkáposzta** 1500.0 g
-
burgonya** 1428.6 g
-
vöröshagyma 111.1 g
-
bacon szalonna* 222.2 g
-
Sárga Curry Paszta 20.0 g
-
tejszín 30 % 0.5 l
Elkészítés
-
Liba elkészítése
- Az előkészített libacombot befűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek fűszerkeverékkel.
- 150°C-os sütőben bő két óra alatt megsütjük.
-
Főzelék elkészítése
- A kockára vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát.
- Beletesszük a kockára vágott burgonyát és kelkáposztát, együtt pirítjuk majd felengedjük vízzel.
- Sózzuk borsozzuk, ízesítjük Curry pasztával és készre főzzök.
- Kevés vízzel elkevert KNORR Kukoricakeményítővel besűrítjük.
- Tejszínnel dúsítjuk.