+

Liba elkészítése

Főzelék elkészítése

  • kelkáposzta** 1500.0 g
  • burgonya** 1428.6 g
  • vöröshagyma 111.1 g
  • bacon szalonna* 222.2 g
  • KNORR Primerba Curry fűszerkeverék növényi olajban* 80.0 g
  • KNORR MAIZENA Kukoricakeményítő 2,5 kg 85.0 g
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.2 l
  1. Liba elkészítése

    • Az előkészített libacombot befűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek fűszerkeverékkel.
    • 150°C-os sütőben bő két óra alatt megsütjük.
  2. Főzelék elkészítése

    • A kockára vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát.
    • Beletesszük a kockára vágott burgonyát és kelkáposztát, együtt pirítjuk majd felengedjük vízzel.
    • Sózzuk borsozzuk, ízesítjük KNORR Curry pasztával és készre főzzök.
    • Kevés vízzel elkevert KNORR Kukoricakeményítővel besűrítjük.
    • RAMA Cremefine Prifi Habkészítménnel dúsítjuk.