Hozzávalók
Liba elkészítése
-
liba, comb* 1800.0 g
Főzelék elkészítése
-
kelkáposzta** 1500.0 g
-
burgonya** 1428.6 g
-
vöröshagyma 111.1 g
-
bacon szalonna* 222.2 g
-
Sárga Curry Paszta 20.0 g
-
tejszín 30 % 0.5 l
Elkészítés
-
Liba elkészítése
- Az előkészített libacombot befűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek fűszerkeverékkel.
- 150°C-os sütőben bő két óra alatt megsütjük.
-
Főzelék elkészítése
- A kockára vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát.
- Beletesszük a kockára vágott burgonyát és kelkáposztát, együtt pirítjuk majd felengedjük vízzel.
- Sózzuk borsozzuk, ízesítjük Curry pasztával és készre főzzök.
- Kevés vízzel elkevert KNORR Kukoricakeményítővel besűrítjük.
- Tejszínnel dúsítjuk.