Vegán rántott szelet paradicsomos fettucinivel (The Vegetarian Butcher)

Hozzávalók
Vegán rántott szelet paradicsomos fettucinivel (The Vegetarian Butcher)
−
+
€100.0
Sütés
The Vegetarian Butcher Vegán rántott hús-helyettesítő
/g
900.0 g
0%
Ragu készítés
KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg
/g
1000.0 g
0%
olivaolaj
/l
0.2 l
0%
vöröshagyma
/g
100.0 g
0%
fokhagyma*
/g
50.0 g
0%
tészta, fettucini*
/g
1000.0 g
0%
/
Sütés
Ragu készítés
-
olivaolaj 0.2 l
-
vöröshagyma 100.0 g
-
fokhagyma* 50.0 g
-
tészta, fettucini* 1000.0 g
Elkészítés
-
Sütés
- Forró zsiradékban aranybarnára sütjük a szeleteket.
-
Ragu készítés
- Felhevített olíva olajon megfonnyasztjuk a finomravágott vöröshagymát és a durvára vágott fokhagymát.
- Felengedjük a Fűszeres Paradicsomvelővel, Bazsalikommal, sózzuk borsozzuk és kiforraljuk.
- A tésztával átforgatjuk a ragut és a frissen sült szelettel tálaljuk.