Útmutató az allergénmentes ételkészítéshez
Tájékoztatás az allergénekkel kapcsolatos előírásokról

Az élemiszerek által okozott megbetegedések között jelentős helyet foglal el a táplálékallergia és a táplálékintolerancia. A különböző allergiás megbetegedések száma az iparilag fejlett országokban
növekvő tendenciát mutat.
Sok közétkeztetési szolgáltatónak mindennapos fejtörést okoz, hogy hogyan feleljen meg a törvényi előírásoknak, tájékoztatási közelezettségnek, mire figyeljen az ételkészítés során.
Legújabb kiadványunkban számukra szeretnénk megoldási nyújtani erre. A törvényi előírások mellett, Gyuricza Ákos dietetikus, táplálkozástudományi szakember által készített allergénmentes receptekból inspirálódhatnak.

Kapcsolódó termékek
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek
Van már fiokód?
Jelentkezz be itt