A Knorr a legnépszerűbb bouillon márka a séfek körében!*
*A Knorr levesalapok a leggyakrabban használt levesalapok a kereskedelmi vendéglátásban a séfek körében. A kutatásban résztvevő, bouillont használó kereskedelmi vendéglátó egységekben dolgozó séfek 53%-a valamilyen Knorr levesalapot (bouillont) használ (egyedül vagy más bouillonok mellett). A kutatás Magyarországon 300 – minimum 50 főt egyidőben leültetni képes - kereskedelmi vendéglátó egységben készült, 60 hotel (minimum 3 csillagos) és 240 étterem bevonásával,– 2018 október és november között, Budapesten és vidéken, minden levesalap ízvariánst (tyúk, marha, zöldség stb.), formátumot (por, paszta, kocka, folyékony, zselé) és kiszerelést (gasztronómiai és kiskereskedelmi) együttesen figyelembe véve.
Bemutatjuk a Knorr Allergénmentes termékcsaládot
A közétkeztetésben és a kereskedelmi vendéglátásban egyre nagyobb az igény diétás alapanyagokra.
A közétkeztetési rendelet alapján a közétkeztetőnek kötelessége biztosítani diétás étkezést minden diétás étkezést igénylő számára.
A közétkeztetőknek megbízható megoldásokra van szükségük, melyekkel könnyedén bizotsíthatnak allergénmentes ételeket bármely ételallergia vagy étel intolerancia esetén.
ALLERGÉNMENTES TERMÉKEK*
- Glutén- és laktózmentes termékek
- Hozzáadott ízfokozó adalékanyagoktól, Mesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes, egyszerű összetevők.
- Magas hozam
- Élesztőkivonat nélkül - melyet szintén ízfokozásra használnak
- Kevesebb tárolási és raktárigény magas hozamának köszönhetően
- Beilleszthetők az EMMI közétkeztetési rendeletnek megfelelő étrendbe
*A termékhez nem adtunk hozzá olyan allergén összetevőt, amely a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint jelölés köteles. A termékek allergén összetevőket is felhasználó gyártóhelyen készültek.
A laktóz- és gluténmentességet garantáljuk.