Menu

Hozzávalók

+

Zöldborsó krémleves retek forgáccsal


...

Elkészítés

  1. Zöldborsó krémleves retek forgáccsal

    A mirelit zöldborsót a felhevített olajonmegfuttatjuk.
    Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöld felét, majd a Knorr Tyúkhúsleves alapból készített ízes főzőlével felengedjük a levesünket.
    Hozzádjuk a karamellizált cukrot, a sót és puhára főzzük.
    Ha megfőtt a levesünk, akkor a zöldborsót szitán áttörjük.
    Botmixerrel egyneműsítjük, majd visszahelyezzük a tűzhelyre és a Maizena kukorica keményítő valamint a növényi tejszín keverékével besűrítjük.
    A főzés befejezésekor adjuk hozzá a megmaradt petrezselyemzöldet.Vékonyra vágott retekforgáccsal tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü