Konyhás néni kampány

Konyhás néni kampány

A KONYHÁS NÉNI KAMPÁNY legfőbb célja, hogy a nagyüzemi ételkészítés hozzávalói ne veszítsék el legitimitásukat az intézményvezetők, szülők és a szakmai felhasználók szemében. A kampány azt hivatott bemutatni minden érdeklődő számára, hogy nagyüzemi körülmények között és professzionálisan nagyüzemi körülményekre fejlesztett alapanyagokkal és készítményekkel is lehet egészségesen és a rendelkezéseknek megfelelően, nem utolsó sorban ízletesen főzni.

 

Az elmúlt évtizedek legnagyobb fejlődése megy végbe a magyarországi közétkeztetésben. Ennek következtében kevesebb zsír, cukor, só és több egészséges étel kerül nap mint nap a gyermekek, tanárok és munkavállalók tányérjára. Az  iskolás gyerekek egészségéért a jó minőségű étkezés biztosításával tehetjük. A menzareform könnyebb betartásáért elindított KONYHÁS NÉNI kampányban.a legnagyobb mértékben Unilever Food Solutions vállal szerepet, hiszen hosszútávú célkitűzése, hogy minél korszerűbb, mégis a gyermekek izlésének megfelelő ételek kerüljenek a közétkeztetésben étkezők tányérjaira. A kezdeményezés az Emberi Erőforrások Minisztériumának 2015 szeptember 1-jén életbe lépett közétkeztetési rendeletének betartását igyekszik megkönnyíteni, hiszen nem egyszerű feladat nap mint nap olyan ételeket készíteni, ami az előírásoknak megfelel vagyis egészséges, miközben ízletes és még a gyerekek is szeretik.Ebben segít a KONYHÁS NÉNI kampány amely során számos alternatívát kínálunk akár a hagyományos ételeink rendeletnek megfelelő elkészítéséhez.


Kövesse a KONYHÁS NÉNI facebook és blog oldalát a gyerekek által is kedvelt, a közétkeztetési rendeletnek minden szempontból megfelelő receptötletekért annak érdekében, hogy a menza reform ne jelentsen mindennapos kihívást.

Tegyünk közösen a gyerekek egészségért saját eszközeinkkel a mindennapi étkezésük biztosítása során.

Találkozzunk minden nap, használja receptjeinket bizalommal:

konyhasneni.blog.hu

 

Bulguros húsgombóc Szikora Pétertől, az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfjétől

00:00

Gyümölcsös túrófelfújt Szikora Péter, az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje által

00:00

Parajos csirkemáj rizottó

01:15

 

 

Konyhás Néni Receptjei - Paprikás hagymaleves

03:30

 

 

Konyhás Néni Receptjei - Kentucky csirkemell

03:26

 

 

Konyhás Néni Receptjei - Sárgarépatorta

03:30