+

Csirkemell elkészítése

Kukoricasaláta elkészítése

  1. Csirkemell elkészítése

    • A kukoricapelyhet nagyon apróra összetörjük (nyújtófával, darálóval, kutterrel, stb).
    • A szeletelt csirkemellfilét fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
    • Lisztbe, tojásba majda tört kukoricapehelybe forgatjuk.
    • Az így bepanírozott hússzeleteket RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
    • A szeletek tetejét is lefújjuk, majd 190°C-ra előmelegített légkeveréses vagy hagyományos sütőben kb. 7-8 perc alatt megsütjük.
  2. Kukoricasaláta elkészítése

    • A kukoricát megfőzzük hozzáadot sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL ízesített vízben.
    • A lehűtött kukoricát összekeverjük joghurttal, GLOBUS majonézzel és finomra vágott zöldpetrezselyemmel.
  3. Tálalás és tipp

    • A salátát lehűtjük, majd a kisült hússzeletekkel tálaljuk.
    • A bundázáshoz alacsony cukortartalmú kukoricapelyhet használjunk, mert a magas cukortartalmúak sütés közben hajlamosak megégni.

+