Miért érdemes a Carte d'Or termékeit használni éttermi vendéglátásban?

A COVID-19 járvány óta nehéz igazán szakképzett személyzetet találni a konyhákra.  A legtöbb étterem sajnos nem engedheti meg magának, hogy cukrászt tartson, akár csak heti pár napra, viszont az étkezések méltó zárása a desszert. Manapság már igen jó minőségű mélyhűtött desszerteket lehet vásárolni, azonban ezek nem alakíthatóak az éttermek egyedi hangulatához, arculatához, személyiségéhez. A Carte D'Or Professional termékeit használva akár magasan képzett személyzet nélkül is készíthet jó minőségű, étterme egyéniségéhez illő desszerteket, melyre vendégei örömmel emlékeznek majd vissza. Portfóliónk szerteágazó, elérhető gluténmentes és vegán opció is, emellett megbízható, kiváló minőségű desszerteket alkothat. Nézze meg Juhos József receptjeit és merítsen belőlük ötleteket.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü