Vegetariánus grill kolbászos pizza (The Vegatarian Butcher)
A pizza készítésénél a határ a csillagos ég.
Tetszés szerint választhatunk alapanyagot és tehetjük izgalmassá tésztaételünket.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Pizzatészta elkészítése
-
élesztő, friss* 15.0 g
-
búzaliszt (főző, rétes) 500.0 g
-
víz 0.2 l
Pizzaszósz elkészítése.
-
olivaolaj 0.1 l
-
vöröshagyma 222.2 g
Pizza elkészítése.
-
The Vegetarian Butcher Vegetáriánus grill kolbász-helyettesítő 1,9 kg 1120.0 g
-
lilahagyma** 100.0 g
-
koktélparadicsom* 306.1 g
-
kaliforniai paprika, szines** 200.0 g
-
sajt, Mozarella* 500.0 g
Elkészítés
-
Pizzatészta elkészítése
Egy kevés langyos vízbe tegyük bele a cukrot, egy csipet lisztet, morzsoljuk bele az élesztőt és hagyjuk felfutni.A fél kiló lisztet langyosítsuk fel, adjuk hozzá a KNORR Burgonyapüré Pelyhet,a közepébe csináljunk egy mélyedést, ebbe öntsük a felfuttatott élesztőt.Szükséges mennyiségű langyos, sós viz hozzáadása után dolgozzuk ki a tésztát amíg összeáll. Kb. 10 percig dagasszuk.Amikor a tészta szép sima, tálba tesszük, megszórjuk kevés liszttel, letakarjuk konyharuhával, és meleg helyen kelesztjük fél órát.Felhasználás előtt lisztezett deszkán kerek formára nyújtjuk. -
Pizzaszósz elkészítése.
A felhevített olajon pirítsuk meg a kockára vágott hagymát, engedjük fel a paradicsom konzervvel.Fűszerezzük oregánóval és forraljuk ki.A főzés után hűtsük ki a szószt. -
Pizza elkészítése.
A pizzatésztát kenjük meg a paradicsom szósszalHelyezzük rá a darabolt zöldségeket és a Vegetariánus grill kolbászt.Tépett mozzarella darabokkal hintsük meg és 200°C-on süssük készre a pizzánkat.