1. Pizzatészta elkészítése

    Egy kevés langyos vízbe tegyük bele a cukrot, egy csipet lisztet, morzsoljuk bele az élesztőt és hagyjuk felfutni.A fél kiló lisztet langyosítsuk fel, adjuk hozzá a KNORR Burgonyapüré Pelyhet,a közepébe csináljunk egy mélyedést, ebbe öntsük a felfuttatott élesztőt.Szükséges mennyiségű langyos, sós viz hozzáadása után dolgozzuk ki a tésztát amíg összeáll. Kb. 10 percig dagasszuk.Amikor a tészta szép sima, tálba tesszük, megszórjuk kevés liszttel, letakarjuk konyharuhával, és meleg helyen kelesztjük fél órát.Felhasználás előtt lisztezett deszkán kerek formára nyújtjuk.
  2. Pizzaszósz elkészítése.

    A felhevített olajon pirítsuk meg a kockára vágott hagymát, engedjük fel a paradicsom konzervvel.Fűszerezzük oregánóval és forraljuk ki.A főzés után hűtsük ki a szószt.
  3. Pizza elkészítése.

    A pizzatésztát kenjük meg a paradicsom szósszalHelyezzük rá a darabolt zöldségeket és a Vegetariánus grill kolbászt.Tépett mozzarella darabokkal hintsük meg és 200°C-on süssük készre a pizzánkat.