+

Pizzatészta elkészítése

Pizzaszósz elkészítése.

Pizza elkészítése.

  • The Vegetarian Butcher Vegetáriánus grill kolbász-helyettesítő 1,9 kg 1120.0 g
  • lilahagyma** 100.0 g
  • koktélparadicsom* 306.1 g
  • kaliforniai paprika, szines** 200.0 g
  • sajt, Mozarella* 500.0 g
  1. Pizzatészta elkészítése

    Egy kevés langyos vízbe tegyük bele a cukrot, egy csipet lisztet, morzsoljuk bele az élesztőt és hagyjuk felfutni.A fél kiló lisztet langyosítsuk fel, adjuk hozzá a KNORR Burgonyapüré Pelyhet,a közepébe csináljunk egy mélyedést, ebbe öntsük a felfuttatott élesztőt.Szükséges mennyiségű langyos, sós viz hozzáadása után dolgozzuk ki a tésztát amíg összeáll. Kb. 10 percig dagasszuk.Amikor a tészta szép sima, tálba tesszük, megszórjuk kevés liszttel, letakarjuk konyharuhával, és meleg helyen kelesztjük fél órát.Felhasználás előtt lisztezett deszkán kerek formára nyújtjuk.
  2. Pizzaszósz elkészítése.

    A felhevített olajon pirítsuk meg a kockára vágott hagymát, engedjük fel a paradicsom konzervvel.Fűszerezzük oregánóval és forraljuk ki.A főzés után hűtsük ki a szószt.
  3. Pizza elkészítése.

    A pizzatésztát kenjük meg a paradicsom szósszalHelyezzük rá a darabolt zöldségeket és a Vegetariánus grill kolbászt.Tépett mozzarella darabokkal hintsük meg és 200°C-on süssük készre a pizzánkat.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü