1. Pizzatészta elkészítése

    Egy kevés langyos vízbe tegyük bele a cukrot, egy csipet lisztet, morzsoljuk bele az élesztőt és hagyjuk felfutni. A fél kiló lisztet langyosítsuk fel, adjuk hozzá a KNORR Burgonyapüré Pelyhet, a közepébe csináljunk egy mélyedést, ebbe öntsük a felfuttatott élesztőt. Szükséges mennyiségű langyos, sós viz hozzáadása után dolgozzuk ki a tésztát amíg összeáll. Kb. 10 percig dagasszuk. Amikor a tészta szép sima, tálba tesszük, megszórjuk kevés liszttel, letakarjuk konyharuhával, és meleg helyen kelesztjük fél órát. Felhasználás előtt lisztezett deszkán kerek formára nyújtjuk.
  2. Pizzaszósz elkészítése.

    A felhevített olajon pirítsuk meg a kockára vágott hagymát, engedjük fel a paradicsom konzervvel. Fűszerezzük oregánóval és forraljuk ki. A főzés után hűtsük ki a szószt.
  3. Pizza elkészítése.

    A pizzatésztát kenjük meg a paradicsom szósszal Helyezzük rá a darabolt zöldségeket és a Vegetariánus grill kolbászt. Tépett mozzarella darabokkal hintsük meg és 200°C-on süssük készre a pizzánkat.