Hozzávalók

+

A hús elkészítése

Veloute

A krém összeállítása

  • snidling** 50.0 g
  • bors, őrölt** 10.0 kg
  • petrezselyemzöld 30.0 g
  • kakukkfű, friss* 10.0 g
  • chili paprika, friss* 10.0 g
  • HELLMANN'S Real Majonéz 5 l 300.0 g

Szendvics összeállítása

  • Kenyér, francia* 1000.0 g
  • sajt, Trappista** 500.0 g

...

Elkészítés

  1. A hús elkészítése

    • A sertéshúst alaposan befűszerezzük, vöröshagyma, zsiradék és zöldségek mellett gőzteres sütőben 150°C-on pirosra és vajpuhára sütjük. 
    •  Sütés közben 30 percenként megforgatjuk, hogy mindenhol egyenletesen karamellizálódjon.
    • Sokkolóban teljesen kihűtjük és késsel apróra vágjuk vagy nagy lyukú darálón ledaráljuk. 
    • Érdemes a vele sült zöldségeket és a zsiradékot (sőt a felkaparható ízgazdag részeket is) beledarálni!
  2. Veloute

    • A vajjal és a liszttel világos rántást készítünk hozzáadjuk a folyadékot és a szárnyasalapot és alaposan kiforraljuk. 
    • Egy tepsin szétterítve kihűtjük!
  3. A krém összeállítása

    • A fűszernövényeket apróra vágjuk és az összes összetevőt egyneműre keverjük.
  4. Szendvics összeállítása

    • A szendvicseket összeállítjuk és szalamander alatt pirosra sütjük.
    • Kerti zöldségekkel, savanyúsággal tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü