Menu

Hozzávalók

+

Cajun majonéz

Zöldalmás coleslaw saláta

NoChicken elkészítése

Burger összeállítása, tálalás

  • vaj* 50.0 g
  • Szezámmagos hamburger zsemle (55g/db) 10.0 darab

...

Elkészítés

  1. Cajun majonéz

    • A fűszeres majonéz mártás összetevőit egy habüstben összekeverjük és további felhasználásig szószos tubusba tesszük.
    • 20g Sirachia és 20g Cajun fűszerkeverékkel.
  2. Zöldalmás coleslaw saláta

    • A káposztát, almát és répát vékony julienne -re vágjuk. 
    •  Az összes ízesítőt rámérjük és hűtőben hagyjuk, hogy a sav és só hatására enyhén összeessen.
  3. NoChicken elkészítése

    • A húspogácsákat 175°C-os bő forró olajban ropogósra sütjük. 
    • Kiolvasztást nem igényel.
  4. Burger összeállítása, tálalás

    • A bucit kettévágjuk és vajazzuk. 
    • Egy serpenyőben vágási felületével lefele téve felpirítjuk.
    •  A  sült Crispy chicken-ből személyenként és szendvicsenként egy darabot számolunk.
    • A káposztasalátát helyezzük a zsemle pirított felületére, amire saláta levél és 2 szelet paradicsom kerül, majd a forró no chicken és egy jókora adag fűszeres majonéz, végül a zsemle tető.
    • Tetejét bambuszpálcával szúrjuk át és rántott hagymakarikákat fűzünk rá.
    • Köretként sült édesburgonya hasábot kínálunk mellé.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü