Menu

Hozzávalók

+

Alap elkészítése.

  • vöröshagyma 250.0 g
  • napraforgóolaj** 0.1 l
  • fűszerpaprika** 25.0 g

A ragu elkészítése.


Paprikás csirke, csirke nélkül? A The Vegetarian Butcher darabolt csirkehús-helyettesítőjével készült fogásunk úgyanúgy megmelengeti a szíveket, mint a hússal készült verziója :).

...

Elkészítés

  1. Alap elkészítése.

    A finomra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, szakaszosan zsírjára pirítjuk mindig egy kevés folyadék hozzáadásával. Megszórjuk fűszerpaprikával és egy kevés folyadékkal felöntjük.
  2. A ragu elkészítése.

    Hozzáadjuk a darabolt The Vegetarian Butcher Vegán Csirke húst és a kockára vágott paradicsomot, paprikát. Rövid ideig pirítjuk, majd felengedjük annyi vízzel ami ellepi. Sózzuk, majd fedő alatt készre pároljuk. A szokásos módon habarással sűrítjük.Körete lehet gabona vagy tojás nélküli tészta.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü