Menu

Hozzávalók

+

Bakonyi mártás elkészítése

Hal sütése

  • Fogas* 2500.0 g

Klasszikus magyaros halétel egy újszerű megjelenítésben.

...

Elkészítés

  1. Bakonyi mártás elkészítése

    • A felhevített zsiradékon megpirítjuk a hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával és rátesszük a cikkekre vágott gombát.
    • Sózzuk, borsozzuk. Készre pároljuk, ízesítjük a halászlé alappal és felengedjük vízzel
    • Hideg vízzel elkevert keményítővel sűrítjük, tejföllel dúsítjuk és kiforraljuk.
    • Vágott petrezselyemmel megszórjuk.
  2. Hal sütése

    • Az adagolt fogast sózzuk, borsozzuk és lisztbe forgatjuk.
    • Forró zsiradékban süssük készre.
  3. Tálalás

    • A forró mártással tálaljuk a halat.
    • Körete lehet sült parázsburgonya.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü