+

Alap elkészítése.

  • vöröshagyma 500.0 g
  • napraforgóolaj** 0.2 l
  • fűszerpaprika** 20.0 g

Paprikás burgonya elkészítése.

  1. Alap elkészítése.

     A finomra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, szakaszosan zsírjára pirítjuk mindig egy kevés folyadék hozzáadásával. Megszórjuk fűszerpaprikával és egy kevés folyadékkal felöntjük.

  2. Paprikás burgonya elkészítése.

    Hozzáadjuk a tisztított, cikkekre vágott burgonyát és a kockára vágott paradicsomot, paprikát. Rövid ideig pirítjuk, majd felengedjük annyi vízzel ami ellepi. Sózzuk, majd fedő alatt készre főzzük.

    Ha a burgonya megfőtt, egészben vagy karikára vágott The Vegetarian Butcher Vegán Hot-Dog-ot adunk hozzá és készre főzzük.