Célunk, hogy a The Vegeraian Butcherért éppúgy lelkesedjenek a vendégek, mint régebben egy ízletes húsos fogásért. Ezért dolgozunk, hogy tudják, nem kell lemondaniuk az étkezés élvezetéről azért, hogy néhányszor egy héten kihagyják a húst az étkezéseikből a bolygó, vagy a változatabb, így egészségesebb étkezés érdekében.
A termékek ezért gyártjuk úgy, hogy azok az állati hús ízétés és állagát a lehető legtökéletesebben felidézzék. És úgy tűnik, a missziónk sikerre van ítélve. A 2020-as SIRHA szakkiállítás szakmai résztvevői körében végzett, több mint 125 fős kóstolón ugyanis a válaszadók több, mint 70%-a gondolta azt, hogy az étel, amit kóstol, húst tartalmaz. Eközben pedig több mint 90%-uk igazán finomnak ítélte a fogást, amit elfogyasztott.
A növényi húsok a nemzteközi porondokon is tarolnak. A The Independent magazin nemrég ezzel a címlappal jelent meg: Eljött a húsevés vége?
Mi, a The Vegetarian Butchernél nem azt mondjuk, hogy innentől ne együnk húst. Egy finom, környezettudatos alternatívát nyújtunk mindazoknak, akik úgy szeretik a hús ízét, akárcsak mi!