A három alappillér
Kiváló minőségű kulináris termékek
Célunk, hogy a The Vegeraian Butcherért éppúgy lelkesedjenek a vendégek, mint régebben egy ízletes húsos fogásért. Ezért dolgozunk, hogy tudják, nem kell lemondaniuk az étkezés élvezetéről azért, hogy néhányszor egy héten kihagyják a húst az étkezéseikből a bolygó, vagy a változatabb, így egészségesebb étkezés érdekében.
A termékek ezért gyártjuk úgy, hogy azok az állati hús ízétés és állagát a lehető legtökéletesebben felidézzék. És úgy tűnik, a missziónk sikerre van ítélve. A 2020-as SIRHA szakkiállítás szakmai résztvevői körében végzett, több mint 125 fős kóstolón ugyanis a válaszadók több, mint 70%-a gondolta azt, hogy az étel, amit kóstol, húst tartalmaz. Eközben pedig több mint 90%-uk igazán finomnak ítélte a fogást, amit elfogyasztott.
A növényi húsok a nemzteközi porondokon is tarolnak. A The Independent magazin nemrég ezzel a címlappal jelent meg: Eljött a húsevés vége?
Mi, a The Vegetarian Butchernél nem azt mondjuk, hogy innentől ne együnk húst. Egy finom, környezettudatos alternatívát nyújtunk mindazoknak, akik úgy szeretik a hús ízét, akárcsak mi!
Az állatok megóvása
Fontos számunkra, hogy hozzájáruljunk az állattenyésztés túlterheltségének csökkentéséhez az állatjóllét elérése érdekében. Ennek egyik eszköze lehetünk, finom, ízletes alternatívát kínálva.
A növényi húsok alkalmankénti fogyasztára nem csak a természet, a környezet, az éghajlat, a biológiai sokféleség és a világ élelmiszerellátása, hanem az állatok jóléte szempontjából is óriási előnyökkel járhat.
Ugyanúgy, ahogy ahogy az egykor lovakkal húzott ekéket felváltották a traktorok, növényi termékeink által hozzájárulhatnak, hogy az állatokra egyr kisebb nyomás nehezedjen.
Karbonlábnyomunk csökkentése
Sokan tudják, hogy a szarvasmarhák üvegházhatást okozó gázokat, metánt és dinitrogén-oxidot "pöfögnek ki". Mindkettő nagyságrendekkel szennyezőbb, mint közlekedésből származó CO2. A tehenek, a sertések és a csirkék emellett hatalmas trágyatöbbletet okoznak, amely szennyezi a talajunkat és a talajvizünket.
A baromfitelepek számos olyan mikrorészecskét termelnek, amelyek levegőszennyezést okoznak, és károsíthatják egészségünket. Minden húsunk mentes a fent említett környezeti hátrányoktól. A helyben termesztett szója- és / vagy növényi alapú termékeink kicsi a szénlábnyommal az állati húshoz képest.
A The Vegetarian Butcher termékei mentesek az említett környezeti hátrányoktól. GMO- mentes szójából készülő- és / vagy növényi alapú termékeinknek rendkívül kicsi a karbonlábnyoma az állati húshoz képest.
Kapcsolódó receptjeink
Kapcsolódó anyagok
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek