HELLMANN'S Balzsamecet öntet 1L
HELLMANN'S Balzsamecet öntet 1L - Hellmann’s az íz és minőség garanciája!
HELLMANN'S Balzsamecet öntet 1L
Rendelés leadás telefonon
HELLMANN'S Balzsamecet öntet 1L

HELLMANN'S Balzsamecet öntet 1L

Állandó minőség, gazdag ízvilág!

  • Sokrétű felhasználás: salátákhoz, dipekhez, szendvicsekhez, terrine- ekhez
  • Felhasználásra kész receptúrák, könnyen kezelhető
  • Állandó minőség
Bövebb termék és allergén információ
  • MRDR kód: 64312467
  • CU EAN: 8710522827208
  • DU EAN: 8710522827215
Rendelés leadás telefonon

A Hellmann’s a saláták szakértőjeként életre kelti az ízeket, és segít kihozni ételeiből a legjobbat.

Hellmann’s az íz és minőség garanciája!

Állandó minőség, gazdag ízvilág!

  • Sokrétű felhasználás: salátákhoz, dipekhez, szendvicsekhez, terrine- ekhez
  • Felhasználásra kész receptúrák, könnyen kezelhető
  • Állandó minőség

Kiváló salátaöntetek vendégei maximális elégedettségéhez.


Minden termék információ

Tápanyag és allergén információ

  • Hozzáadott nátrium glutamát nélkül
    Hozzáadott nátrium glutamát nélkül
  • Tartósítószert nem tartalmaz
    Tartósítószert nem tartalmaz
  • Mesterséges színezéket nem tartalmaz
    Mesterséges színezéket nem tartalmaz
  • Gluténmentes
    Gluténmentes

Összetevők

víz, 30% "Aceto Balsamico di Modena I.G.P." (borecet, szőlőmust koncentrátum), cukor, módosított keményítő, só, vörösszőlő-lé koncentrátum. A termék SZEZÁMMAGOT és MUSTÁRT tartalmazhat. Vegán táplálkozásba beilleszthető. Gluténmentes.

Tápérték információk

Teljes termékspecifikáció letöltése
Tápanyag értékek 100g termékben
Energia kJ 356 kJ
Energia 85
Zsir (össz) 0.5 g
Telített zsírsav 0.1 g
Szénhidrát össz. 19.0 g
Szénhidrát (cukor) 16.0 g
Fehérje 0.5 g
1.8 g

*Napi Irányadó Beviteli Értékl %-ban Felnőttek Esetén (8400kj/2000kcal)

Adalék anyagok

  • Hozzáadott nátrium glutamát nélkül
  • Tartósítószert nem tartalmaz
  • Mesterséges színezéket nem tartalmaz

Diétás információ

  • Gluténmentes

Főbb termék információk

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü