Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:15

Bevezetés

Sokan mondják, hogy elsőként a szemünkkel kóstolunk - ahogyan a vendégeink is sokszor a látvány alapján alakítják ki az első véleményüket az ételünkről. Lessük el tehát a johannesburgi Urbanologi étterem séfjétől, hogy hogyan tökéletesítjetjük a tálalásunkat!

Izgalmas technikák, eszközök, trendek és tippek, mindezek példákon keresztül bemutatva,  szezonális recepteken át.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:30

Mire kell figyelnünk tálaláskor? 

Coetzee séf megosztja velünk, hogy mik befolyásolják egy tányér esztétikáját, a praktikusság és gyorsaság szempontjaiól kedzve a stíluson, egyéniségen át a szezonális elemekig.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:15

Hogyan épül fel egy jó étel?

Kövessük végig egy tökéletes tányér elemeit egy édesburgonyás étel példáján keresztül! A hőmérséklettől a textúráig – ismerje meg az Urbanologi édesburgonyás fogásának esztétikai elemeit és receptjét. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:05

Az étkészlet kiválasztása

Nézzük meg, hogyan befolyásolja a tányérok alakja a tálalást és ismerjük meg a legjobb tippeket - például a rácsrendszer használatát a holtterek elkerülésért.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:45

Jó vs. Rossz

Coetzee séf egy szezonális saláta példáján mutat be egy jó és egy rossz tányért, hogy megfigyelhessük, hogyan érdemes és hogyan nem szabad megközelíteni a tálalást. 
Frissítse fel tálalási tudását könnyen és gyorsan a tökéletes eredmény érdekében a színnel, struktúrával és rétegezéssel kapcsolatos tippeket követve!

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:01

Édesburgonya kerek tányéron

Most végigmegyünk az édesburgonyás étel tálalás folyamatán, mely egy kecsketejtermékkel és rooibos habbal díszített étellel, ahol  a "festővásznunk" egy kerek tányér lesz.

 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:33

Karfiolsaláta hosszúkás tányéron

Coetzee séf  monokróm árnyalatok használatával mutatja be egy karfiolsaláta tálalási módját egy hosszúkás tányéron.

PRO TIPP: kísérletezzünk az új ételek bevezetése előtt annak képével az izgalmas tányérok megalkotásáért! 

 

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü