![](/sef-inspiraciok/ufsacademy/habszifon/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1601286008980.jpg)
Bevezetés, eszközök és alapanyagok
Fred Duval séf egy uborkás gazpachót főz nekünk. Ebben a videóban beszélni fog minden olyan eszközről és alapanyagról, ami szükséges a krémes leves elkészítéséhez.
![](/sef-inspiraciok/ufsacademy/habszifon/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1601286019205.jpg)
Uborkás gazpachó
Nézd meg, hogyan készíti el Fred Duval séf a szuperkönnyű uborkás gazpachót, sűrített uborka körettel habszifon segítségével.
![](/sef-inspiraciok/ufsacademy/habszifon/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1601286029573.jpg)
Haladó szintű főzés habszifonnal: Bevezetés, Eszközök és alapanyagok
Ben Murphy, a Launceston Place séfje bemutatja a habszifon használatát. Megmutatja azokat a felszereléseket és összetevőket, amelyekre szükséged lesz,ahhoz, hogy elképesztő ízeket és textúrákat teremtsünk.
![](/sef-inspiraciok/ufsacademy/habszifon/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1601286040167.jpg)
Haladó szintű főzés habszifonnal: Habart tojás libamájfalatkákkal
Tudd meg, hogyan lehet egy reggeli klasszikust feldobni habszifon segítségével, rántottás habot készíteni őszi szarvasgombával és friss házikenyérrel.