Bevezetés, eszközök és alapanyagok
Fred Duval séf egy uborkás gazpachót főz nekünk. Ebben a videóban beszélni fog minden olyan eszközről és alapanyagról, ami szükséges a krémes leves elkészítéséhez.
Uborkás gazpachó
Nézd meg, hogyan készíti el Fred Duval séf a szuperkönnyű uborkás gazpachót, sűrített uborka körettel habszifon segítségével.
Haladó szintű főzés habszifonnal: Bevezetés, Eszközök és alapanyagok
Ben Murphy, a Launceston Place séfje bemutatja a habszifon használatát. Megmutatja azokat a felszereléseket és összetevőket, amelyekre szükséged lesz,ahhoz, hogy elképesztő ízeket és textúrákat teremtsünk.
Haladó szintű főzés habszifonnal: Habart tojás libamájfalatkákkal
Tudd meg, hogyan lehet egy reggeli klasszikust feldobni habszifon segítségével, rántottás habot készíteni őszi szarvasgombával és friss házikenyérrel.