This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Bevezetés, eszközök és alapanyagok
Fred Duval séf egy uborkás gazpachót főz nekünk. Ebben a videóban beszélni fog minden olyan eszközről és alapanyagról, ami szükséges a krémes leves elkészítéséhez.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Uborkás gazpachó
Nézd meg, hogyan készíti el Fred Duval séf a szuperkönnyű uborkás gazpachót, sűrített uborka körettel habszifon segítségével.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Haladó szintű főzés habszifonnal: Bevezetés, Eszközök és alapanyagok
Ben Murphy, a Launceston Place séfje bemutatja a habszifon használatát. Megmutatja azokat a felszereléseket és összetevőket, amelyekre szükséged lesz,ahhoz, hogy elképesztő ízeket és textúrákat teremtsünk.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Haladó szintű főzés habszifonnal: Habart tojás libamájfalatkákkal
Tudd meg, hogyan lehet egy reggeli klasszikust feldobni habszifon segítségével, rántottás habot készíteni őszi szarvasgombával és friss házikenyérrel.