Menu

01:04

Bevezetés, eszközök és alapanyagok

Fred Duval séf egy uborkás gazpachót főz nekünk. Ebben a videóban beszélni fog minden olyan eszközről és alapanyagról, ami szükséges a krémes leves elkészítéséhez.

01:25

Uborkás gazpachó

Nézd meg, hogyan készíti el Fred Duval séf a szuperkönnyű uborkás gazpachót, sűrített uborka körettel habszifon segítségével.

02:27

Haladó szintű főzés habszifonnal: Bevezetés, Eszközök és alapanyagok

Ben Murphy, a Launceston Place séfje bemutatja a habszifon használatát. Megmutatja azokat a felszereléseket és összetevőket, amelyekre szükséged lesz,ahhoz,  hogy  elképesztő ízeket és textúrákat teremtsünk.

04:51

Haladó szintű főzés habszifonnal: Habart tojás libamájfalatkákkal

Tudd meg, hogyan lehet egy reggeli klasszikust feldobni habszifon segítségével, rántottás habot készíteni őszi szarvasgombával és friss házikenyérrel.

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü