This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Bevezetés
Ismerjük meg séfünket, Jonathan Duikert! A szváziföldi király és számos luxushotel volt séfje egyik kedvenc receptjét, egy sous vide technikával készülő, gyümölcsös kacsa étel elkészítését mutatja be nekünk e rövid kurzus során.
Lessük el sztárséfünk módszereit, hogy minden alkalommal következetesen omlós, lágy eredményt érhessünk el!
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Hozzávalók
Duiker séf bemutatja az ételének összetevőit, a kacsamelltől kezdve a fűszereken át az üde pirosgyümölcsökig és egzotikus gombákig.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Sous Vide - Serpenyőben sült kacsa gyümölcsszósszal - 0.lépés: Előkészítés
A kacsa előkészítése a szuvidáláshoz fűszerezéssel és a további alapanyagok hozzáadásával a sous vide tasakba.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Sous Vide - Serpenyőben sült kacsa gyümölcsszósszal -1. lépés:
Szuvidálás és pirítás
Ismerjük meg a sous vide- és jégfürdő technikák alapjait!
Ezt követően pedig a kacsa megsütése következik. Pirítsuk a kacsamellet, cél a karamellizált hatás.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Sous Vide - Serpenyőben sült kacsa gyümölcsszósszal - 2. lépés:
Az étel összeállítása
A gombaragu és a gyümölcsszósz elkészítése. Pirítsuk a gombát és a babot a serpenyőben, majd sózzuk a cseresznyét és adjunk hozzá citrommal ízesített olivaolajat majd cukrot. Végül tálaljuk az elkészült fogást, a gombaraguval kezdve, a kacsa ráhelyezésével, majd a gyümölcsszósszal.