01:12

Bevezetés

Ismerd meg Remko, holland fényképészt, és Justin séfet egy videótréning során és tökéletesítsd ételfotózási technikáidat. Figyelj a megvilágításra, kompozíciókra, stílusra és használj szerkesztőprogramot a tökéletes eredményhez.

 

03:04

Oldalról érkező természetes fény

 

Élj a természetes fény adta lehetőségekkel és készíts lenyűgöző képeket okostelefonoddal megfelelő szög, tükröződés és kompozicó beállításokkal.

 

01:53

Beállítás mögül érkező természetes fény

Sajátítsd el a legjobb megvilágítási és árnyékolás trükköket Remko instrukciói alapján.

 

03:30

Mesterséges megvilágítás

Törekedj a Led lámpa használatára a természetesnek tűnő hatás elérése érdekében. Ez a technika segít a tökéletes ételfotó készítésében sötétebb háttérben is.

 

03:14

Kompozíció és szögek

Próbálj ki új beállításokat és tűnj ki a tömegből fotóiddal az Instagramon, Facebookon. Remko tanácsai jól jöhetnek ehhez.

 

02:19

Kompozíció készítése sötét háttérrel

Törekedj a tökéletes ételfotóra sötét háttérnél is, a fókusz mindig a tányéron maradjon. Remko bemutat újabb trendeket és kellékeket is, mint pl. a "félig elfogyaszott ételek" stílúsú fotók készítése vagy hátterek választása.

 

02:25

Tálalás ételfotózáshoz

Végezd el az utolsó simításokat az ételeden. Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan kell fényképezéshez tálalni.

 

 

04:01

Képszerkesztés okostelefonon

Tökéletesítsd fényképeidet utómunkával. Használd az Instagram vagy más applikációk képszerkeszőjét és oszd meg a fotókat követőidnek.

 

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü