Hozzávalók
Rosé szarvassült, áfonyás gesztenyés raguval burgonyafánkkal
−
+
€0.0
A hús elkészítése
Szarvas lapocka
/kg
2000.0 g
0%
füstölt szalonna*
/g
555.6 g
0%
kakukkfű, friss*
/g
2.1 g
0%
babérlevél**
/g
1.0 g
0%
Ragu és mártás készítés
bor, vörös *
/l
0.4 l
0%
Gesztenye
/g
300.0 g
0%
méz**
/g
100.0 g
0%
áfonya, friss*
/g
350.0 g
0%
Burgonyafánk
sajt, Trappista**
/kg
250.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
3.0 darab
0%
tej 1,5 %**
/l
0.5 l
0%
búzaliszt
/g
1500.0 g
0%
élesztő, friss*
/g
75.0 g
0%
szerecsendió, őrölt**
/g
2.0 g
0%
/
A hús elkészítése
-
Szarvas lapocka 2000.0 g
-
füstölt szalonna* 555.6 g
-
kakukkfű, friss* 2.1 g
-
babérlevél** 1.0 g
Ragu és mártás készítés
-
bor, vörös * 0.4 l
-
Gesztenye 300.0 g
-
méz** 100.0 g
-
áfonya, friss* 350.0 g
Burgonyafánk
-
sajt, Trappista** 250.0 g
-
tojás (extra osztályú) 3.0 darab
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
búzaliszt 1500.0 g
-
élesztő, friss* 75.0 g
-
szerecsendió, őrölt** 2.0 g