1. A hús előkészítése, elkészítés.

    Borjú húst előkészítjük, az inakat eltávolítjuk, formázzuk. Húst forró serpenyőben megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk, friss petrezselyemzölddel szórjuk. Kivesszük, pihentetjük. Serpenyőben a hús levével együtt a mártás alapot 1 l vízzel felforraljuk, Folyékony Füstel ízesítjük.
  2. Beré elkészítése.

    Burgonyát lereszeljük, tojással, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, liszttel összekeverjük,Vajízű sütőzsiradékon megsütjük.
  3. Spárga elkészítése, tálalás.

    Növényi zsiradékot felhevítjük, a spárgát roppanósra pirítjuk, beré tetejére helyezzük. Rátesszük a felszeletelt borjút és mártással leöntve tálaljuk.
+