Hozzávalók

+

A hús előkészítése, elkészítés.

Beré elkészítése.

  • burgonya** 2857.1 g
  • tojás, (50 g/db, A osztály)* 10.0 darab
  • búzaliszt 500.0 g
  • 20.0 g
  • bors, őrölt** 5.0 g
  • fokhagyma* 21.1 g

Spárga elkészítése, tálalás.

  • vaj* 100.0 g
  • zöldspárga* 1000.0 g

Vannak helyek ahol lapcsánkának, macoknak vagy borzasnak nevezik.  
Én a győri elkészítését szeretném megosztani Önökkel.

...

Elkészítés

  1. A hús előkészítése, elkészítés.

    • Borjú húst előkészítjük, az inakat eltávolítjuk, formázzuk.
    • Húst forró serpenyőben megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk, friss petrezselyemzölddel szórjuk.
    • Kivesszük, pihentetjük.
    • Serpenyőben a hús levével együtt puhára pároljuk.
    • Ha elkészült ízesítsük folyékony füsttel.
  2. Beré elkészítése.

    • Burgonyát lereszeljük, tojással, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, liszttel összekeverjük.
    • Olajban megsütjük.
  3. Spárga elkészítése, tálalás.

    • Olvasztott vajon a spárgát roppanósra pirítjuk, beré tetejére helyezzük.
    • Rátesszük a felszeletelt borjút és mártással leöntve tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü