Menu

Hozzávalók

+

A hús előkészítése, elkészítés.

Beré elkészítése.

  • burgonya** 2857.1 g
  • tojás, (50 g/db, A osztály)* 10.0 darab
  • búzaliszt 500.0 g
  • 20.0 g
  • bors, őrölt** 5.0 g
  • fokhagyma* 21.1 g

Spárga elkészítése, tálalás.

  • vaj* 100.0 g
  • zöldspárga* 1000.0 g

Vannak helyek ahol lapcsánkának, macoknak vagy borzasnak nevezik.  
Én a győri elkészítését szeretném megosztani Önökkel.

...

Elkészítés

  1. A hús előkészítése, elkészítés.

    Borjú húst előkészítjük, az inakat eltávolítjuk, formázzuk.
    Húst forró serpenyőben megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk, friss petrezselyemzölddel szórjuk.
    Kivesszük, pihentetjük.
    Serpenyőben a hús levével együtt a mártás alapot 1 l vízzel felforraljuk, Folyékony Füstel ízesítjük.
  2. Beré elkészítése.

    Burgonyát lereszeljük, tojással, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, liszttel összekeverjük,Vajízű sütőzsiradékon megsütjük.
  3. Spárga elkészítése, tálalás.

    Olvasztott vajon a spárgát roppanósra pirítjuk, beré tetejére helyezzük.
    Rátesszük a felszeletelt borjút és mártással leöntve tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü