Borjú Onglet füstös pecsenyelével, spárgával, beré talapzaton
Vannak helyek ahol lapcsánkának, macoknak vagy borzasnak nevezik.
Én a győri elkészítését szeretném megosztani Önökkel.

Hozzávalók
A hús előkészítése, elkészítés.
-
Borjú onglet file 2666.7 g
-
petrezselyemzöld** 22.2 g
Beré elkészítése.
-
RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.04 l
-
burgonya** 2857.1 g
-
tojás, (50 g/db, A osztály)* 10 darab
-
búzaliszt (főző, rétes)** 500 g
-
só 20 g
-
bors, őrölt** 5 g
-
fokhagyma* 21.1 g
Spárga elkészítése, tálalás.
-
zöldspárga* 1000 g
Elkészítés
-
A hús előkészítése, elkészítés.
Borjú húst előkészítjük, az inakat eltávolítjuk, formázzuk. Húst forró serpenyőben megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk, friss petrezselyemzölddel szórjuk. Kivesszük, pihentetjük. Serpenyőben a hús levével együtt a mártás alapot 1 l vízzel felforraljuk, Folyékony Füstel ízesítjük. -
Beré elkészítése.
Burgonyát lereszeljük, tojással, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, liszttel összekeverjük,Vajízű sütőzsiradékon megsütjük. -
Spárga elkészítése, tálalás.
Növényi zsiradékot felhevítjük, a spárgát roppanósra pirítjuk, beré tetejére helyezzük. Rátesszük a felszeletelt borjút és mártással leöntve tálaljuk.