Hozzávalók
A hús előkészítése, elkészítés.
-
Borjú onglet file 2666.7 g
-
petrezselyemzöld 22.2 g
Beré elkészítése.
-
burgonya** 2857.1 g
-
tojás, (50 g/db, A osztály)* 10.0 darab
-
búzaliszt (főző, rétes) 500.0 g
-
só 20.0 g
-
bors, őrölt** 5.0 g
-
fokhagyma* 21.1 g
Spárga elkészítése, tálalás.
-
vaj* 100.0 g
-
zöldspárga* 1000.0 g
Elkészítés
-
A hús előkészítése, elkészítés.
Borjú húst előkészítjük, az inakat eltávolítjuk, formázzuk.
Húst forró serpenyőben megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk, friss petrezselyemzölddel szórjuk.
Kivesszük, pihentetjük.
Serpenyőben a hús levével együtt a mártás alapot 1 l vízzel felforraljuk, Folyékony Füstel ízesítjük. -
Beré elkészítése.
Burgonyát lereszeljük, tojással, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, liszttel összekeverjük,Vajízű sütőzsiradékon megsütjük. -
Spárga elkészítése, tálalás.
Olvasztott vajon a spárgát roppanósra pirítjuk, beré tetejére helyezzük.Rátesszük a felszeletelt borjút és mártással leöntve tálaljuk.