Borjú Onglet füstös pecsenyelével, spárgával, beré talapzaton | Unilever Food Solutions
+

A hús előkészítése, elkészítés.

Beré elkészítése.

  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.04 l
  • burgonya** 2857.1 g
  • tojás, (50 g/db, A osztály)* 10 darab
  • búzaliszt (főző, rétes)** 500 g
  • 20 g
  • bors, őrölt** 5 g
  • fokhagyma* 21.1 g

Spárga elkészítése, tálalás.

  • zöldspárga* 1000 g
  1. A hús előkészítése, elkészítés.

    Borjú húst előkészítjük, az inakat eltávolítjuk, formázzuk. Húst forró serpenyőben megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk, friss petrezselyemzölddel szórjuk. Kivesszük, pihentetjük. Serpenyőben a hús levével együtt a mártás alapot 1 l vízzel felforraljuk, Folyékony Füstel ízesítjük.
  2. Beré elkészítése.

    Burgonyát lereszeljük, tojással, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, liszttel összekeverjük,Vajízű sütőzsiradékon megsütjük.
  3. Spárga elkészítése, tálalás.

    Növényi zsiradékot felhevítjük, a spárgát roppanósra pirítjuk, beré tetejére helyezzük. Rátesszük a felszeletelt borjút és mártással leöntve tálaljuk.