Borjú Onglet füstös pecsenyelével, spárgával, beré talapzaton
Vannak helyek ahol lapcsánkának, macoknak vagy borzasnak nevezik.
Én a győri elkészítését szeretném megosztani Önökkel.

Hozzávalók
Borjú Onglet füstös pecsenyelével, spárgával, beré talapzaton
−
+
€101.8
A hús előkészítése, elkészítés.
Borjú onglet file
/g
2666.7 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő füstölt cukorral és sült vöröshagymával 400 ml
/g
20.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
22.2 g
0%
Beré elkészítése.
burgonya**
/g
2857.1 g
0%
tojás, (50 g/db, A osztály)*
/darab
10.0 darab
0%
búzaliszt (főző, rétes)
/g
500.0 g
0%
só
/g
20.0 g
0%
bors, őrölt**
/g
5.0 g
0%
fokhagyma*
/g
21.1 g
0%
Spárga elkészítése, tálalás.
vaj*
/g
100.0 g
0%
zöldspárga*
/g
1000.0 g
0%
/
A hús előkészítése, elkészítés.
-
Borjú onglet file 2666.7 g
-
petrezselyemzöld 22.2 g
Beré elkészítése.
-
burgonya** 2857.1 g
-
tojás, (50 g/db, A osztály)* 10.0 darab
-
búzaliszt (főző, rétes) 500.0 g
-
só 20.0 g
-
bors, őrölt** 5.0 g
-
fokhagyma* 21.1 g
Spárga elkészítése, tálalás.
-
vaj* 100.0 g
-
zöldspárga* 1000.0 g
Elkészítés
-
A hús előkészítése, elkészítés.
Borjú húst előkészítjük, az inakat eltávolítjuk, formázzuk.
Húst forró serpenyőben megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk, friss petrezselyemzölddel szórjuk.
Kivesszük, pihentetjük.
Serpenyőben a hús levével együtt a mártás alapot 1 l vízzel felforraljuk, Folyékony Füstel ízesítjük. -
Beré elkészítése.
Burgonyát lereszeljük, tojással, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, liszttel összekeverjük,Vajízű sütőzsiradékon megsütjük. -
Spárga elkészítése, tálalás.
Olvasztott vajon a spárgát roppanósra pirítjuk, beré tetejére helyezzük.Rátesszük a felszeletelt borjút és mártással leöntve tálaljuk.