+

Ragu készítés.

Tök krém.

  1. Ragu készítés.

    • A finomra vágott vöröshagymát RAMA Culinesse Profin megpirítjuk.
    • Rátesszük a kockára vágott húst, sózzuk, borsozzuk hozzáadjuk a KNORR Provanszi fűszerpasztát.
    • Folyamatosan zsírjára pirítjuk, vörösborral és vízzel felengedjük, és hozzáadjuk az egész gesztenyét.
    • Amikor a hús megpuhult rátesszük a kucsmagombát,vízzel elkevert KNORR Demi-Glace mártással besűrítjük, jól kiforraljuk.
    • Ha szükséges a folyadék mennyiséget pótoljuk.
  2. Tök krém.

    • A kockára vágott tisztított sütőtököt cukorral ízesített vízben puhára főzzük.
    • Thermomixerben pürésítjük, KNORR Kukoricakeményítővel besűrítjük.
  3. Tálalás.

    • Tányérra tesszük a ragut, forró sütőtük krémmel és wasabi olajjal dekorálva tálaljuk.
+