+

Elkészítés, tálalás

  • vaj* 260 g
  • búzaliszt (főző, rétes)** 30 g
  • Fehércsokoládé 300 g
  • Vargánya 50 g
  • mascarpone* 500 g
  • CARTE d'OR Karamellás öntet 100 g
  1. Elkészítés, tálalás

    A desszerthez először a leveles tésztát készítem el, melyet egyforma 5x10 cm-es téglalapokra vágok. Megszúrkálom és sütőpapíron aranybarnára sütöm.

    A krémhez a fehércsokoládét vízgőz felett felolvasztom hozzáadom a vargánya port és hagyom kézmelegre hülni. A mascarpónét cukorral kihabosítom, és hozzáadom a fehércsokoládés vargányás olvadékot. Az így elkészült krémet habzsákba töltöm és a tésztalapok közé adagolom.

    Carte D’or Karamellás deszertöntettel, és a pezsgőből készített kaviárral tálalom.