Fehércsokoládés vargànyás millefeuille, pezsgő kaviár karamell
Az éjféli pezsgő előfutára, gyöngyökbe zárva érkezik a dessszert tányéron.

Hozzávalók
Fehércsokoládés vargànyás millefeuille, pezsgő kaviár karamell
−
+
€4.999995E+09
Elkészítés, tálalás
vaj*
/g
260.0 g
0%
Fehércsokoládé
/g
300.0 g
0%
Vargánya
/g
50.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/g
50.0 g
0%
mascarpone*
/g
500.0 g
0%
/
Elkészítés, tálalás
-
vaj* 260.0 g
-
Fehércsokoládé 300.0 g
-
Vargánya 50.0 g
-
mascarpone* 500.0 g
Elkészítés
-
Elkészítés, tálalás
A desszerthez először a leveles tésztát készítem el, melyet egyforma 5x10 cm-es téglalapokra vágok.
Megszúrkálom és sütőpapíron aranybarnára sütöm. A krémhez a fehércsokoládét vízgőz felett felolvasztom hozzáadom a vargánya port és hagyom kézmelegre hülni.
A mascarpónét cukorral kihabosítom, hozzáadom a Mazenát és hozzáadom a fehércsokoládés vargányás olvadékot, frissítésként Folyékony Citrus Ízesítőt adok hozzá.
Az így elkészült krémet habzsákba töltöm és a tésztalapok közé adagolom. Pezsgőből készített kaviárral tálalom.