Hozzávalók
Elkészítés, tálalás
-
vaj* 260.0 g
-
Fehércsokoládé 300.0 g
-
Vargánya 50.0 g
-
mascarpone* 500.0 g
Elkészítés
-
Elkészítés, tálalás
A desszerthez először a leveles tésztát készítem el, melyet egyforma 5x10 cm-es téglalapokra vágok.
Megszúrkálom és sütőpapíron aranybarnára sütöm.A krémhez a fehércsokoládét vízgőz felett felolvasztom hozzáadom a vargánya port és hagyom kézmelegre hülni.
A mascarpónét cukorral kihabosítom, hozzáadom a Mazenát és hozzáadom a fehércsokoládés vargányás olvadékot, frissítésként Folyékony Citrus Ízesítőt adok hozzá.
Az így elkészült krémet habzsákba töltöm és a tésztalapok közé adagolom.Pezsgőből készített kaviárral tálalom.