Menu

Hozzávalók

+

Elkészítés, tálalás


Az éjféli pezsgő előfutára, gyöngyökbe zárva érkezik a dessszert tányéron.

...

Elkészítés

  1. Elkészítés, tálalás

    A desszerthez először a leveles tésztát készítem el, melyet egyforma 5x10 cm-es téglalapokra vágok.
    Megszúrkálom és sütőpapíron aranybarnára sütöm. A krémhez a fehércsokoládét vízgőz felett felolvasztom hozzáadom a vargánya port és hagyom kézmelegre hülni.
    A mascarpónét cukorral kihabosítom, hozzáadom a Mazenát és hozzáadom a fehércsokoládés vargányás olvadékot, frissítésként Folyékony Citrus Ízesítőt adok hozzá.
    Az így elkészült krémet habzsákba töltöm és a tésztalapok közé adagolom. Pezsgőből készített kaviárral tálalom.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü