Redirecting...

Termékeink

Knorr Professional klasszikus levesalapok

Knorr Professional klasszikus levesalapok

  • Intenzív íz nagy adagszám esetén is
  • Koncentrált formula magas hozammal
  • Sokoldalú felhasználási lehetőség: levesek, mártások, szószok, főzelékek
  • Könnyen feloldódik

Knorr Professional magyaros levesalapok

Knorr Professional magyaros levesalapok

  • Autentikus ízvilág
  • Harmonikus fűszerezés
  • Széleskörű felhasználási lehetőség
  • Egyszerű használat
  • Könnyen oldódik

Knorr Professional sószegény levesalapok

Knorr Professional sószegény levesalapok

  • Alacsonyabb sótartalommal
  • Segít a napi sóbevitel kontrollálásában
  • Sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosít
  • Könnyen feloldódik

Knorr Professional allergénmentes* bouillonok

Knorr Professional allergénmentes* bouillonok

  • Nem tartalmaz allergén összetevőt
  • Garantáltan Glutén- és laktózmentes
  • Hozzáadott ízfokozóktól, mesterséges színezékektől és tartósítószerek​től mentes
  • Koncentrált formula magas hozammal (10g/L)
  • Beilleszthető az EMMI közétkeztetési rendeletnek megfelelő étrendbe

Knorr Professional paszta bouillonok

Knorr Professional paszta bouillonok

  • Karakteres ízt ad az ételeknek
  • Sokoldalú felhasználási lehetőség
  • Glutén- és laktózmentes
  • Könnyen adagolható

Knorr Professional folyékony alapok

Knorr Professional folyékony alapok

  • Kiemeli az alapanyag ízét
  • Mesterséges ízfokozó és mesterséges színezék nélkül
  • Sokoldalú felhasználási lehetőség: leves, alaplé, pácolás, mártás, ragu
  • Egyszerű használat

Knorr Professional bouillonok

Knorr Professional bouillonok

Tudj meg többet termékeinkről, töltsd le kiadványunkat!

Letöltöm

Please enter a video description

00:00

Fenntarthatóság

A Knorr márka küldetése, hogy olyan főzési módokat és alapanyaghasználatot támogasson, amelyek a fenntarthatóságot segítik.

Globálisan az étkezésre alkalmas élelmiszerek igen szűk rétegét hasznosítjuk. Táplálunk 75%-a csupán 5 féle állati és 12 féle növényi  alapanyagból áll. Ez az egysíkúság negatív hatással van mind saját, mind a bolygónk egészségére. A Knorr a brit WWF tudósaival együttműködve megalkotta a “A jövő 50 élelmiszere” -című jelentést, melyben meghatározott 50 olyan élelmiszert világszerte, melyek ízük, tápértékük és alacsony környezeti lábnyomuk miatt inspirálóan hathatnak a jövő fenntarthatóbb ételeinek megalkotása során. 

Ezen kívül elkötelezettek vagyunk a fenntartható csomagolás iránt is a környezeti terhelés csökkentésének érdekében. 2025-re műanyag csomagolásaink 100%-a többször használható, újrahasznosítható vagy komposztálható lesz. Továbbá műanyag csomagolásaink 25%-a újrahasznosított (PCR) műanyagból fog készülni. Az elsődleges műanyagok használatát a felére fogjuk csökkenteni azáltal, hogy a műanyag csomagolások teljes használatát több mint 100 000 tonnával csökkentjük, az újrahasznosított műanyag használatát pedig növeljük.

Az általunk használt műanyag mennyiségének csökkentésén kívül elkötelezettek vagyunk a műanyagok körforgásos gazdaságának kialakítása mellett is. Ez azt jelenti, hogy a műanyagok életciklusának minden szakaszában teszünk intézkedéseket.


* A termékhez nem adtunk hozzá olyan allergén összetevőt, amely a 1169/2011/EU rendelet II. melléklete szerint jelölés köteles. Technológiai okok miatt nem zárható ki allergének nyomokban való jelenléte (kivéve glutén és laktóz)

 

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü