Hozzávalók

+

Spárga eszencia


Spárgából krémlevest,vagy ragulevest készítenek leggyakrabban.
Én formabontóan egy tartalmas eszenciát főztem, szárnyas-fás betéttel. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Spárga eszencia

    • Az előkészített csirkeaprólékot, és a spárga héját tegyük fel hideg vízben főni.
    • Adjuk hozzá a darabolt zöldségeket, a vörös hagymát platnin pirítsuk meg, ízesítsük Tyúkhúsleves pasztával és főzzük készre.
    • Ha nem ítéljük elég tisztának a levest, derítsük le KNORR Sűrített paradicsom és tojásfehérje elegyével.
    • A kész levest szűrjük le és forraljuk be.
    • Spárga síppal tálaljuk.
    • A csirkemellet pürésítsük le, sózzuk borsozzuk, adjuk hozzá a tojásfehérjét.
    • Kis kanállal szaggasunk bele a főző levébe és adjuk tálalásnál a levesbe.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü