Hozzávalók
Spárga eszencia
-
spárga** 1000.0 g
-
sárgarépa 100.0 g
-
fehérrépa* 100.0 g
-
vöröshagyma 50.0 g
-
tojásfehérje (35g)* 1.0 darab
-
csirkemell** 300.0 g
Elkészítés
-
Spárga eszencia
Az előkészített csirkeaprólékot, és a spárga héját tegyük fel hideg vízben főni.
Adjuk hozzá a darabolt zöldségeket,a vörös hagymát platnin pirítsuk meg,ízesítsük KNORR Tyúkhúsleves pasztával és főzzük készre.
Ha nem ítéljük elég tisztának a levest, derítsük le KNORR Sűrített paradicsom és tojásfehérje elegyével.
A kész levest szűrjük le és forraljuk be.
Spárga síppal tálaljuk.
A csirkemellt pürésítsük le ízesítsük KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alappal és adjuk hozzá a tojásfehérjét.
Kis kanállal szaggasuk bele a főző levéve és adjuk tálalásnál a levesbe.