Menu

Hozzávalók

+

Spárga eszencia


Spárgából krémlevest,vagy ragulevest készítenek leggyakrabban.
Én formabontóan egy tartalmas eszenciát főztem, szárnyas-fás betéttel. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Spárga eszencia

    Az előkészített csirkeaprólékot, és a spárga héját tegyük fel hideg vízben főni.
    Adjuk hozzá a darabolt zöldségeket,a vörös hagymát platnin pirítsuk meg,ízesítsük KNORR Tyúkhúsleves pasztával és főzzük készre.
    Ha nem ítéljük elég tisztának a levest, derítsük le KNORR Sűrített paradicsom és tojásfehérje elegyével.
    A kész levest szűrjük le és forraljuk be.
    Spárga síppal tálaljuk.
    A csirkemellt pürésítsük le ízesítsük KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alappal és adjuk hozzá a tojásfehérjét.
    Kis kanállal szaggasuk bele a főző levéve és adjuk tálalásnál a levesbe.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü