Spárga eszencia szárnyas galuskával (2)
Spárgából krémlevest,vagy ragulevest készítenek leggyakrabban.
Én formabontóan egy tartalmas eszenciát főztem, szárnyas-fás betéttel. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Elkészítés
-
Spárga eszencia
Az előkészített csirkeaprólékot, és a spárga héját tegyük fel hideg vízben főni. Adjuk hozzá a darabolt zöldségeket,a vörös hagymát platnin pirítsuk meg,ízesítsük KNORR Tyúkhúsleves pasztával és főzzük készre. Ha nem ítéljük elég tisztának a levest, derítsük le KNORR Sűrített paradicsom és tojásfehérje elegyével. A kész levest szűrjük le és forraljuk be. Spárga síppal tálaljuk. A csirkemellt pürésítsük le ízesítsük KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alappal és adjuk hozzá a tojásfehérjét. Kis kanállal szaggasuk bele a főző levéve és adjuk tálalásnál a levesbe.