Spárga eszencia szárnyas galuskával (2)
Spárgából krémlevest,vagy ragulevest készítenek leggyakrabban.
Én formabontóan egy tartalmas eszenciát főztem, szárnyas-fás betéttel. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Spárga eszencia szárnyas galuskával (2)
−
+
€277.4
Spárga eszencia
spárga**
/g
1000.0 g
0%
sárgarépa
/g
100.0 g
0%
fehérrépa*
/g
100.0 g
0%
vöröshagyma
/g
50.0 g
0%
tojásfehérje (35g)*
/darab
1.0 darab
0%
csirkemell**
/g
300.0 g
0%
KNORR Folyékony Koncentrált Szárnyas Alap 1L
/g
20.0 g
0%
/
Spárga eszencia
-
spárga** 1000.0 g
-
sárgarépa 100.0 g
-
fehérrépa* 100.0 g
-
vöröshagyma 50.0 g
-
tojásfehérje (35g)* 1.0 darab
-
csirkemell** 300.0 g
Elkészítés
-
Spárga eszencia
Az előkészített csirkeaprólékot, és a spárga héját tegyük fel hideg vízben főni.
Adjuk hozzá a darabolt zöldségeket,a vörös hagymát platnin pirítsuk meg,ízesítsük KNORR Tyúkhúsleves pasztával és főzzük készre.
Ha nem ítéljük elég tisztának a levest, derítsük le KNORR Sűrített paradicsom és tojásfehérje elegyével.
A kész levest szűrjük le és forraljuk be.
Spárga síppal tálaljuk.
A csirkemellt pürésítsük le ízesítsük KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alappal és adjuk hozzá a tojásfehérjét.
Kis kanállal szaggasuk bele a főző levéve és adjuk tálalásnál a levesbe.