Kézi feldolgozás

Kézi feldolgozás

A kézi feldolgozás fontossága az ízek intenzitásának megőrzésében

A szárítás az egyik legősibb módszer az élelmiszerek tartósítására, egy hagyományos eljárás az ízek és az ételek minőségének megőrzésére. A hagyma víztartalma miatt 12 tonnából tudunk készíteni 1 tonna szárított hagymát, így a vízmennyiség nem gyengíti az ízek erejét a főzés során.

  • A napon szárítjuk a hagymáinkat pár napig a hámozás előtt, de ezután pár óra lefolyása alatt végezni kell a feldolgozással, hogy megőrizzék az ízüket és frissességüket.

Különféle speciális eljárásokkal szárítjuk a hozzávalóinkat az ízek megőrzése érdekében.

A szárított zöldségeink ugyanannyi rostot, vitamin és ásványi anyagokat tartalmaznak, mintha csupán megfőznénk őket.