+

Leves elkészítése

  • vöröshagyma 0.67 kg
  • kaliforniai paprika, szines** 0.3 kg
  • kristálycukor** 0.02 kg
  • bors, őrölt** 0.7 g
  • szerecsendió, őrölt** 0.5 g
  • víz** 2.5 l
  • 7.0 g
  • margarin, 75 % zsirtartalmú 0.07 kg
  • DELIKÁT ételízesítő hozzáadott só és ízfokozó nélkül 3 kg 20.0 g
  1. Leves elkészítése

    • A RAMA Margarint felhevítjük és cukrot karamellizálunk benne.
    • Amikor kész hozzáadjuk a megpucolt és vékony félkarikákra vágott vöröshagymát.
    • Rövid pirítás után a hagyma szépen megbarnul és felengedhetjük a megfelelő mennyiségű vízzel.
    • Ízesítjük hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL, őrölt borssal, szerecsendióval és sóval.
    • Beletesszük a vékony csíkokra vágott szines paprikákat és a levest készre forraljuk.
  2. Tálalás és tipp

    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    • A levest elkészíthetjük RAMA Cremefine profi főzőkrémmel dúsítva is.
    • Kínálhatunk hozzá különböző KNORR Zsemlekockákat.
    • A levest mindig forrón tálaljuk!