Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A hagymalevest színesen elkészítve vonzó fogást főzhetünk a gyerekeknek a közétkeztetési rendeletnek megfelelően. A receptet készítette Szikora Péter az UFS közétkeztetésért felelős chefje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A RAMA Margarint felhevítjük és cukrot karamellizálunk benne.
    • Amikor kész hozzáadjuk a megpucolt és vékony félkarikákra vágott vöröshagymát.
    • Rövid pirítás után a hagyma szépen megbarnul és felengedhetjük a megfelelő mennyiségű vízzel.
    • Ízesítjük hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL, őrölt borssal, szerecsendióval és sóval.
    • Beletesszük a vékony csíkokra vágott szines paprikákat és a levest készre forraljuk.
  2. Tálalás és tipp

    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    • A levest elkészíthetjük RAMA Cremefine profi főzőkrémmel dúsítva is.
    • Kínálhatunk hozzá különböző KNORR Zsemlekockákat.
    • A levest mindig forrón tálaljuk!
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü