+

Leves elkészítése

  • alma** 1 kg
  • kristálycukor** 0.06 kg
  • fahéjrudak 0.5 g
  • víz** 3 l
  • főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.25 l
  • CARTE d'OR Vanília ízű pudingpor - főzéssel 1,5 Kg 0.11 kg
  1. Leves elkészítése

    • A fahéjból kevés vízzel redukciót készítünk.
    • Az almát megmossuk, eltávolítjuk a magházát majd daraboljuk.
    • A levesnek megfelelő mennyiségű vízben feltesszük főni az almát.
    • Ízesítjük a redukcióval.
    • Ha az alma kezd puhulni a levest behabarjuk a főzős CARTE d'OR Vanília ízű pudingporral elkevert RAMA Cremefine Profival.
    • Kiforraljuk majd beletesszük a cukrot.
    • A levest lehűtjük és hidegen tálaljuk.
  2. Tálalás és tipp

    • Alevest kínálhatjuk hidegen vagy melegen is.
    • Az almát csak akkor hámozzuk meg, ha a héja csúnya.
    • Érdekesebbé tehetjük a levestkülönböző világos színű befőtt gyümölcsök hozzáadásával.
    • Bátran használhatjuk az idénygyümölcsöket is az elkészítéshez.