Hozzávalók

+

Ragu elkészítése

Tészta főzése, tálalás


A tengergyümölcsei linguini egy ízletes, mediterrán tésztaétel, amelyet kagylóval, garnélával, tintahallal, sok fokhagymával készítenek.

...

Elkészítés

  1. Ragu elkészítése

    • A felhevített olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát
    • Hozzáadjuk az előkészített tengergyümölcseit, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a kockázott paradicsomot.
    • Megszórjuk a vágott petrezselyemzölddel, és hideg vaj kockákkal dúsítjuk és kiforraljuk.
  2. Tészta főzése, tálalás

    • Előírás szerint főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le.
    • Forgassuk össze a kész tengergyümölcsei raguval és forraljuk össze.
    • Mély tálba tálaljuk, szórjuk meg a végén vágott petrezselyemmel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü