+

Zöldségek előkészítése.

  • zöldspárga* 300 g
  • spárga** 300 g
  • koktélparadicsom 204.1 g
  • retek, hónapos** 100 g
  • cikória 142.9 g
  • Saláta Mix. 117.6 g
  • Hellmann's Passion Fruit vinaigrette** 0.3 l

Kacsamáj elkészítése, tálalás.

  1. Zöldségek előkészítése.

    A tisztított spárgát megfőzzük és lehűtjük. Daraboljuk fel a többi zöldséget és keverjük össze Hellmann's Passion Fruit vinaigrette-el.
  2. Kacsamáj elkészítése, tálalás.

    A szeletelt kacsamájat befűszerezzük Prémium Szárnyasfűszerkeverékkel és serpenyőben lassan mindkét oldalát, közben locsolgatva megsütjük. Tényérra rendezzük a beízesített salátát a spárgát és a tetejére helyezzük a megszült libamáj szeleteket.ű A kisült fűszeres zsírjával meglocsolhatjuk.