Hozzávalók
Zöldségek előkészítése.
-
zöldspárga* 300.0 g
-
spárga** 300.0 g
-
koktélparadicsom 204.1 g
-
retek, hónapos** 100.0 g
-
cikória 142.9 g
-
Saláta Mix. 117.6 g
Kacsamáj elkészítése, tálalás.
-
kacsamáj* 842.1 g
Elkészítés
-
Zöldségek előkészítése.
A tisztított spárgát megfőzzük és lehűtjük.
Daraboljuk fel a többi zöldséget és keverjük össze a citrusos vinaigrett-el. -
Kacsamáj elkészítése, tálalás.
A szeletelt kacsamájat befűszerezzük Prémium Szárnyas fűszerkeverékkel és serpenyőben lassan mindkét oldalát, közben locsolgatva megsütjük.
Tényérra rendezzük a beízesített salátát a spárgát és a tetejére helyezzük a megsült kacsamáj szeleteket.
A kisült fűszeres zsírjával meglocsolhatjuk.