Roston sült kacsamáj, spárga salátával.
Egy tavaszi saláta spárgával, passió gyümölcsből készített saláta öntettel és egy langyos, roston sült kacsamájszelettel. Igazán ínycsiklandó előétel.

Hozzávalók
Zöldségek előkészítése.
-
zöldspárga* 300 g
-
spárga** 300 g
-
koktélparadicsom 204.1 g
-
retek, hónapos** 100 g
-
cikória 142.9 g
-
Saláta Mix. 117.6 g
-
Hellmann's Passion Fruit vinaigrette** 0.3 l
Kacsamáj elkészítése, tálalás.
-
kacsamáj* 842.1 g
Elkészítés
-
Zöldségek előkészítése.
A tisztított spárgát megfőzzük és lehűtjük. Daraboljuk fel a többi zöldséget és keverjük össze Hellmann's Passion Fruit vinaigrette-el. -
Kacsamáj elkészítése, tálalás.
A szeletelt kacsamájat befűszerezzük Prémium Szárnyasfűszerkeverékkel és serpenyőben lassan mindkét oldalát, közben locsolgatva megsütjük. Tényérra rendezzük a beízesített salátát a spárgát és a tetejére helyezzük a megszült libamáj szeleteket.ű A kisült fűszeres zsírjával meglocsolhatjuk.