Rozé kacsamell
Az ételt kiegészíthetjük idény jellegű gyümölcsökkel vagy akár savanyított zöldségekkel is.
A zöldségek és a gyümölcsök kiemelik az umami karakteres ízét.

Hozzávalók
Rozé kacsamell
−
+
€0.0
Előkészítés.
kacsamell *
/g
2000.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Szárnyas húsokhoz 0,7 kg
/g
80.0 g
0%
Elkészítés, tálalás
erdei gomba mix, fagyasztott (laskagomba, shitake gomba, nemeko gomba)**
/g
500.0 g
0%
póréhagyma**
/g
352.9 g
0%
bulgur (búzatöret)
/g
500.0 g
0%
sajt, Parmesan*
/g
412.4 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml
/g
30.0 g
0%
/
Előkészítés.
-
kacsamell * 2000.0 g
Elkészítés, tálalás
-
erdei gomba mix, fagyasztott (laskagomba, shitake gomba, nemeko gomba)** 500.0 g
-
póréhagyma** 352.9 g
-
bulgur (búzatöret) 500.0 g
-
sajt, Parmesan* 412.4 g
Elkészítés
-
Előkészítés.
A tisztított,kiadagolt, fűszerezett kacsamelleket 57°C-on 50 percre sous vide kádba tesszük. -
Elkészítés, tálalás
A megtisztított gombát és a póréhagymát lepirítjuk, majd fűszerezzük.
Kevés alaplével felengedjük, majd a készre főzött bulgurt hozzáadjuk.
Össze melegítjük és hozzáadjuk a parmezánt és a Folyékony Umamit.
A kacsamell bőrét beírdaljuk, majd serpenyőben mindkét felét pirítjuk.
A gombás bulgúr ragura tesszük és pecsenyelével tálaljuk.