Hozzávalók
Előkészítés.
-
kacsamell * 2000.0 g
Elkészítés, tálalás
-
erdei gomba mix, fagyasztott (laskagomba, shitake gomba, nemeko gomba)** 500.0 g
-
póréhagyma** 352.9 g
-
bulgur (búzatöret) 500.0 g
-
sajt, Parmesan* 412.4 g
Elkészítés
-
Előkészítés.
A tisztított,kiadagolt, fűszerezett kacsamelleket 57°C-on 50 percre sous vide kádba tesszük. -
Elkészítés, tálalás
A megtisztított gombát és a póréhagymát lepirítjuk, majd fűszerezzük. Kevés alaplével felengedjük, majd a készre főzött bulgurt hozzáadjuk. Össze melegítjük és hozzáadjuk a parmezánt és a Folyékony Umamit.A kacsamell bőrét beírdaljuk, majd serpenyőben mindkét felét pirítjuk.A gombás bulgúr ragura tesszük és pecsenyelével tálaljuk.