Hozzávalók

+

Előkészítés.

Elkészítés, tálalás


Az ételt kiegészíthetjük idény jellegű gyümölcsökkel vagy akár savanyított zöldségekkel is.
A zöldségek és a gyümölcsök kiemelik az umami karakteres ízét.

...

Elkészítés

  1. Előkészítés.

    • A tisztított, kiadagolt, fűszerezett kacsa melleket 57°C-on 50 percre sous-vide kádba tesszük.
  2. Elkészítés, tálalás

    • A megtisztított gombát és a póréhagymát lepirítjuk, majd fűszerezzük.
    • Kevés alaplével felengedjük, majd a készre főzött bulgurt hozzáadjuk.
    • Össze melegítjük és hozzáadjuk a parmezánt és a Folyékony Umamit.
    • A kacsa mell bőrét beirdaljuk, majd serpenyőben, mindkét felét pirítjuk.
    • A gombás bulgúr ragura tesszük és pecsenyelével tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü