Sült csirkecomb grapefruitos reteksalátával
Egy sült csirkecombot, egészséges, lédús, gyümölcs-zöldség kombinációval tálalok. A lime citrusossága jól ellensúlyozza a csirke pirult bőrének ízét és fűszerességét.

Hozzávalók
Sült csirkecomb grapefruitos reteksalátával
−
+
€192.2
Saláta elkészítése.
grapefruit*
/g
2142.9 g
0%
chili paprika, friss*
/g
0.0 g
0%
jégcsapretek**
/g
1500.0 g
0%
Csirkecomb sütése, tálalás.
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Szárnyas húsokhoz 0,7 kg
/g
70.0 g
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.1 l
0%
/
Saláta elkészítése.
-
grapefruit* 2142.9 g
-
chili paprika, friss*
-
jégcsapretek** 1500.0 g
Csirkecomb sütése, tálalás.
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.1 l
Elkészítés
-
Saláta elkészítése.
- Az előkészített, formára vágott retket és grapefruitot összekeverjük a Hellmann's Citrusos vinaigrette-el.
-
Csirkecomb sütése, tálalás.
A csirkecombokat befűszerezzük KNORR Prémium Szárnyasok fűszerkeverékkel és befújjuk RAMA Combi Profival.170 C°-on készre sütjük.A lehűtött reteksalátával tálaljuk.