Hozzávalók

+

Saláta elkészítése.

  • grapefruit* 2142.9 g
  • chili paprika, friss*
  • jégcsapretek** 1500.0 g

Csirkecomb sütése, tálalás.


Egy sült csirkecombot, egészséges, lédús, gyümölcs-zöldség kombinációval tálalok. A lime citrusossága jól ellensúlyozza a csirke pirult bőrének ízét és fűszerességét.

...

Elkészítés

  1. Saláta elkészítése.

    • Az előkészített, formára vágott retket és grapefruitot összekeverjük olíva olajjal.
  2. Csirkecomb sütése, tálalás.

    • A csirkecombokat befűszerezzük Szárnyasok fűszerkeverékkel, és olajjal.
    • 170 C°-on készre sütjük.
    • A lehűtött reteksalátával tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü