Füstölt borjúszűz, langyos currys vöröslencse-salátával

Hozzávalók
Füstölt borjúszűz, langyos currys vöröslencse-salátával
−
+
€0.0
Füstölt borjúszűz, langyos currys vöröslencse salátával
borjú vesepecsenye*
/g
1500.0 g
0%
vörös lencse**
/g
2000.0 g
0%
lilahagyma**
/g
100.0 g
0%
metélőhagyma*
/g
50.0 g
0%
KNORR Alapíz füstölt húsos ételekhez - Sószegény 1 kg
/g
50.0 g
0%
Sárga Curry Paszta
/g
20.0 g
0%
/
Füstölt borjúszűz, langyos currys vöröslencse salátával
-
borjú vesepecsenye* 1500.0 g
-
vörös lencse** 2000.0 g
-
lilahagyma** 100.0 g
-
metélőhagyma* 50.0 g
-
Sárga Curry Paszta 20.0 g
Elkészítés
-
Füstölt borjúszűz, langyos currys vöröslencse salátával
Az előkészített borjút sózzuk borsozzuk és fűszerezzük KNORR Sószegény Füstölt alappal.
Zsiradékban süssük elő, formázzuk és vákumozzuk le.
52C°-on három órán keresztül vízfürdőben hőkezeljük, majd hűtsük ki.
Főzzük puhára a lencsét.
HELLMANN'S Cézár Salátaöntetet keverjük össze a curry pasztával, adjuk hozzá a finomra vágott lilahagymát a snidlinget és keverjük bele a kihűlt lencsét.
Tálaljuk a salátát a hideg szeletelt borjúval.