This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Bevezetés
Találkozzon Matt Manning privát séffel. Szerezze meg a legjobb tippeket a vasárnapi marhasült elkészítéséhez, különböző fűszerek és texturált zöldségek ötvözésével a kiváló végeredmény érdekében.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Marhafilé és füstölt paszternák püré készítése - 1. rész
Darabolja fel, főzze meg és szűrje le a paszternákot, mielőtt figyelmét az endívia karamellizálására fordítaná. További tippeket is kaphat sous-vide fűszerezéssel kapcsolatban.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Marhafilé és füstölt paszternák püré készítése - 2. rész
Szerezzen be egy ellenálhatatlan receptet az ökörfarokhoz, miközben megtanul egy füstölési technikát, amely a paszternákot a hikori tölgyfa forgács aromáival árasztja el.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Marhafilé és füstölt paszternák püré készítése - 3. rész
A tálalás előtt elsajátíthatja, hogyan készül a máz, mellyel az omlós marhafilét vonjuk be.