01:04

1. Bevezetés

Találkozzon Matt Manning privát séffel. Szerezze meg a legjobb tippeket a vasárnapi marhasült elkészítéséhez, különböző fűszerek és texturált zöldségek ötvözésével a kiváló végeredmény érdekében.

04:07

2. Marhafilé és füstölt paszternák püré készítése - 1. rész

Darabolja fel, főzze meg és szűrje le a paszternákot, mielőtt figyelmét az endívia karamellizálására fordítaná. További tippeket is kaphat sous-vide fűszerezéssel kapcsolatban.

03:52

3. Marhafilé és füstölt paszternák püré készítése - 2. rész

Szerezzen be egy ellenálhatatlan receptet az ökörfarokhoz, miközben megtanul egy füstölési technikát, amely a paszternákot a hikori tölgyfa forgács aromáival árasztja el.

03:07

4. Marhafilé és füstölt paszternák püré készítése - 3. rész

A tálalás előtt elsajátíthatja, hogyan készül a máz, mellyel az omlós marhafilét vonjuk be.