Bevezetés

Ismerje meg Michelle Theron-t a Hazendal borbirtok séfjét. Tanulja meg két vegán étel elkészítését - egy édes, homoktövis- kókusz parfé és egy tökös, mogyorós gnocchi elkészítését, melyhez séfünk helyi alapanyagokat használ.

Parfé - 1. rész

Tanulja meg egy növényi alapú tészta elkészítését, a tradicionális alapanyagokat vegán alternatívákkal helyettesítve. Tippeket is adunk a sütés hőmérsékletét és idejét tekintve.

Parfé - 2. rész

Készítsen pekándió pralinét, kezdve egy rooibos és citrom ízű infúziós teával. Útmutatást nyújtunk a tökéletes textúrához és hőmérséklethez.

Parfé - 3. rész

Keverje össze a homoktövis pürét és a kumkvat lekvárt főzés előtt, ezután melegítse fel, majd hűtse le és tegye fagyasztóba az így elkészült kókusz parfékat.

Parfé - 4. rész

Állítsa össze az egyes komponenseket, így létrehozva egy réteges desszertet, mely csak növényi alapanyagokat tartalmaz és rendkívül ízletes!

Gnocchi - 1. rész

Játsszon a növényi alapanyagokkal ebben a gnocchi ételben. Tanuljon meg tökéletes tésztát gyúrni és tekerni, mielőtt formázná és főzné a gnocchit. 

Gnocchi - 2. rész

Süsse ropogósra és arany színűre, mielőtt szezonális és sós ízeket adna hozzá az ételhez, így egy színes őszi látványt és ízvilágot teremtve.