Bevezetés
Ismerje meg Michelle Theron-t a Hazendal borbirtok séfjét. Tanulja meg két vegán étel elkészítését - egy édes, homoktövis- kókusz parfé és egy tökös, mogyorós gnocchi elkészítését, melyhez séfünk helyi alapanyagokat használ.
Parfé - 1. rész
Tanulja meg egy növényi alapú tészta elkészítését, a tradicionális alapanyagokat vegán alternatívákkal helyettesítve. Tippeket is adunk a sütés hőmérsékletét és idejét tekintve.
Parfé - 2. rész
Készítsen pekándió pralinét, kezdve egy rooibos és citrom ízű infúziós teával. Útmutatást nyújtunk a tökéletes textúrához és hőmérséklethez.
Parfé - 3. rész
Keverje össze a homoktövis pürét és a kumkvat lekvárt főzés előtt, ezután melegítse fel, majd hűtse le és tegye fagyasztóba az így elkészült kókusz parfékat.
Parfé - 4. rész
Állítsa össze az egyes komponenseket, így létrehozva egy réteges desszertet, mely csak növényi alapanyagokat tartalmaz és rendkívül ízletes!
Gnocchi - 1. rész
Játsszon a növényi alapanyagokkal ebben a gnocchi ételben. Tanuljon meg tökéletes tésztát gyúrni és tekerni, mielőtt formázná és főzné a gnocchit.
Gnocchi - 2. rész
Süsse ropogósra és arany színűre, mielőtt szezonális és sós ízeket adna hozzá az ételhez, így egy színes őszi látványt és ízvilágot teremtve.