01:55

Bevezetés

Ismerje meg Giles Edwards-ot, a fokvárosi La Tete séfjét. Ez az étterem a farmtól a villáig filozófiát követi, a fülétől a farkáig technikákat alkalmazva csökkenti a hulladék mennyiségét és egyedi és finom ételeket készít. Készítse el az ökörszívet kétféleképpen - kulináris élvezeteket létrehozva.

02:20

Kihívások

Nincs kulináris koncepció kihívások nélkül. Ismerje meg az fülétől a farkáig megközelítésből fakadó kihívásokat, a szállítástól a beszerzésig és  fenntarthatóságig. 

02:49

Ökörszív – Előkészítés

Kezdje azzal, hogy előkészíti az ökörszívet főzéshez, a feldarabolás és hártyázás során kiderül, hogyan spórolhatja meg a felesleges zsírt további ételekhez.

02:24

Grillezett ökörszív – 1. rész

Az 1. rész megmutatja, hogyan kell szeletelni és ízesíteni az ökörszívet, mielőtt félretennék a 2. részre.

01:45

Grillezett ökörszív – 2. rész

Ismerje meg a hús grillezésének könnyen követhető lépéseit, és hozzon létre egy grillezett felületet.

02:44

Grillezett ökörszív – 3. rész, Francia Vinegrettel

Tanulja meg egy ízletesen friss vinegrett receptjét és elkészítési technikáját, mely remekül illik az ökörszívhez.

02:28

Grillezett ökörszív – 4. rész, Tálalás

Nézze meg a grillezett ökörszív javasolt tálalását, friss kapribogyó salátával, francia vinaigrettel és a hús levének felhasználásával.

02:46

Ökörszív tatár – 1. rész

Lépjünk tovább a tatárra, készítse elő és vágja apró darabokra az ökörszívet mielőtt megtanulná a 2. részben a tatár fűszerezéséhez használt receptet.

02:25

Ökörszív tatár – 2. rész

Nézze meg a 2. részt, hogy megtanulja a tatár tálalását, egyszerű mozdulatokkal.

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü