Bevezetés
Ismerje meg Giles Edwards-ot, a fokvárosi La Tete séfjét. Ez az étterem a farmtól a villáig filozófiát követi, a fülétől a farkáig technikákat alkalmazva csökkenti a hulladék mennyiségét és egyedi és finom ételeket készít. Készítse el az ökörszívet kétféleképpen - kulináris élvezeteket létrehozva.
Kihívások
Nincs kulináris koncepció kihívások nélkül. Ismerje meg az fülétől a farkáig megközelítésből fakadó kihívásokat, a szállítástól a beszerzésig és fenntarthatóságig.
Ökörszív – Előkészítés
Kezdje azzal, hogy előkészíti az ökörszívet főzéshez, a feldarabolás és hártyázás során kiderül, hogyan spórolhatja meg a felesleges zsírt további ételekhez.
Grillezett ökörszív – 1. rész
Az 1. rész megmutatja, hogyan kell szeletelni és ízesíteni az ökörszívet, mielőtt félretennék a 2. részre.
Grillezett ökörszív – 2. rész
Ismerje meg a hús grillezésének könnyen követhető lépéseit, és hozzon létre egy grillezett felületet.
Grillezett ökörszív – 3. rész, Francia Vinegrettel
Tanulja meg egy ízletesen friss vinegrett receptjét és elkészítési technikáját, mely remekül illik az ökörszívhez.
Grillezett ökörszív – 4. rész, Tálalás
Nézze meg a grillezett ökörszív javasolt tálalását, friss kapribogyó salátával, francia vinaigrettel és a hús levének felhasználásával.
Ökörszív tatár – 1. rész
Lépjünk tovább a tatárra, készítse elő és vágja apró darabokra az ökörszívet mielőtt megtanulná a 2. részben a tatár fűszerezéséhez használt receptet.
Ökörszív tatár – 2. rész
Nézze meg a 2. részt, hogy megtanulja a tatár tálalását, egyszerű mozdulatokkal.