Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:55

Bevezetés

Ismerje meg Giles Edwards-ot, a fokvárosi La Tete séfjét. Ez az étterem a farmtól a villáig filozófiát követi, a fülétől a farkáig technikákat alkalmazva csökkenti a hulladék mennyiségét és egyedi és finom ételeket készít. Készítse el az ökörszívet kétféleképpen - kulináris élvezeteket létrehozva.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:20

Kihívások

Nincs kulináris koncepció kihívások nélkül. Ismerje meg az fülétől a farkáig megközelítésből fakadó kihívásokat, a szállítástól a beszerzésig és  fenntarthatóságig. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:49

Ökörszív – Előkészítés

Kezdje azzal, hogy előkészíti az ökörszívet főzéshez, a feldarabolás és hártyázás során kiderül, hogyan spórolhatja meg a felesleges zsírt további ételekhez.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:24

Grillezett ökörszív – 1. rész

Az 1. rész megmutatja, hogyan kell szeletelni és ízesíteni az ökörszívet, mielőtt félretennék a 2. részre.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:45

Grillezett ökörszív – 2. rész

Ismerje meg a hús grillezésének könnyen követhető lépéseit, és hozzon létre egy grillezett felületet.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:44

Grillezett ökörszív – 3. rész, Francia Vinegrettel

Tanulja meg egy ízletesen friss vinegrett receptjét és elkészítési technikáját, mely remekül illik az ökörszívhez.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:28

Grillezett ökörszív – 4. rész, Tálalás

Nézze meg a grillezett ökörszív javasolt tálalását, friss kapribogyó salátával, francia vinaigrettel és a hús levének felhasználásával.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:46

Ökörszív tatár – 1. rész

Lépjünk tovább a tatárra, készítse elő és vágja apró darabokra az ökörszívet mielőtt megtanulná a 2. részben a tatár fűszerezéséhez használt receptet.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:25

Ökörszív tatár – 2. rész

Nézze meg a 2. részt, hogy megtanulja a tatár tálalását, egyszerű mozdulatokkal.

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü