![](/sef-inspiraciok/ufsacademy/hazi-tesztakeszites/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600438581596.jpg)
1. Bevezetés
Alessandro Bay olasz séf a Diciannove étteremből megmutatja, miben rejlik a tökéletes házi tészta készítése, az alapfelszerelésektől kezdve a tészta gyúrásán át a tökéletes tészta elkészítéséig.
![](/sef-inspiraciok/ufsacademy/hazi-tesztakeszites/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600438592150.jpg)
2. A konyha előkészítése
Tudja meg, hogyan készítse elő konyháját a tésztakészítéshez, és tippeket is kaphat a megfelelő hőmérséklet beállításához.
![](/sef-inspiraciok/ufsacademy/hazi-tesztakeszites/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1543389696/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600438602034.jpg)
3. A tészta készítése
Nézze meg, ahogy Alessandro Bay séf egyszerűen és könnyen elkészíti a friss tésztát. Megtanulhatja, hogyan kell minden alkalommal a liszt és a tojás arányát beállítani, és hogyan kell a tésztát a megfelelő állagúra gyúrni.
![](/sef-inspiraciok/ufsacademy/hazi-tesztakeszites/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_361211819/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600438613692.jpg)
4. Tagliatelle készítése
Sajátítsa el a tésztagyúrás technikáját! A házi tészta készítése géppel igencsak egyszerű, könnyen beállítható a megfelelő vastagság és a lapok kívánt formájúra vághatók. Alessandro Bay séf megmutatja, hogyan készítsünk tagliatelle-t és tagliolinit, és tippeket ad a tárolásra és a fagyasztásra.
![](/sef-inspiraciok/ufsacademy/hazi-tesztakeszites/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1565375037/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1600438623946.jpg)
5. Tagliatelle raguval étel összetevői és elkészítése
Nézze meg, hogyan készíti el Alessandro Bay séf az olasz konyha jellegzetes ételét, a tagliatelle-t marhahús raguval, beleértve a tagliatelle főzésére vonatkozó tippeket és a tésztavíz felhasználását a selymes szósz elkészítéséhez.