Free chef course on how to make pasta

02:11

1. Bevezetés

Alessandro Bay olasz séf a Diciannove étteremből megmutatja, miben rejlik a tökéletes házi tészta készítése, az alapfelszerelésektől kezdve a tészta gyúrásán át a tökéletes tészta elkészítéséig.

01:17

2. A konyha előkészítése

Tudja meg, hogyan készítse elő konyháját a tésztakészítéshez, és tippeket is kaphat a megfelelő hőmérséklet beállításához.

03:09

3. A tészta készítése

Nézze meg, ahogy Alessandro Bay séf egyszerűen és könnyen elkészíti a friss tésztát. Megtanulhatja, hogyan kell minden alkalommal a liszt és a tojás arányát beállítani, és hogyan kell a tésztát a megfelelő állagúra gyúrni.

03:42

4. Tagliatelle készítése

Sajátítsa el a tésztagyúrás technikáját! A házi tészta készítése géppel igencsak egyszerű, könnyen beállítható a megfelelő vastagság és a lapok kívánt formájúra vághatók. Alessandro Bay séf megmutatja, hogyan készítsünk tagliatelle-t és tagliolinit, és tippeket ad a tárolásra és a fagyasztásra.

05:49

5. Tagliatelle raguval étel összetevői és elkészítése

Nézze meg, hogyan készíti el Alessandro Bay séf az olasz konyha jellegzetes ételét, a tagliatelle-t marhahús raguval, beleértve a tagliatelle főzésére vonatkozó tippeket és a tésztavíz felhasználását a selymes szósz elkészítéséhez.

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü