This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Bevezetés
Alessandro Bay olasz séf a Diciannove étteremből megmutatja, miben rejlik a tökéletes házi tészta készítése, az alapfelszerelésektől kezdve a tészta gyúrásán át a tökéletes tészta elkészítéséig.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. A konyha előkészítése
Tudja meg, hogyan készítse elő konyháját a tésztakészítéshez, és tippeket is kaphat a megfelelő hőmérséklet beállításához.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. A tészta készítése
Nézze meg, ahogy Alessandro Bay séf egyszerűen és könnyen elkészíti a friss tésztát. Megtanulhatja, hogyan kell minden alkalommal a liszt és a tojás arányát beállítani, és hogyan kell a tésztát a megfelelő állagúra gyúrni.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Tagliatelle készítése
Sajátítsa el a tésztagyúrás technikáját! A házi tészta készítése géppel igencsak egyszerű, könnyen beállítható a megfelelő vastagság és a lapok kívánt formájúra vághatók. Alessandro Bay séf megmutatja, hogyan készítsünk tagliatelle-t és tagliolinit, és tippeket ad a tárolásra és a fagyasztásra.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Tagliatelle raguval étel összetevői és elkészítése
Nézze meg, hogyan készíti el Alessandro Bay séf az olasz konyha jellegzetes ételét, a tagliatelle-t marhahús raguval, beleértve a tagliatelle főzésére vonatkozó tippeket és a tésztavíz felhasználását a selymes szósz elkészítéséhez.