![](/sef-inspiraciok/front-of-house-range/free-sample/_jcr_content/parsys/set4/row3/span8/image.img.png/1655730747227.png)
A Hellmann's márka rövid története:
1905-ben Richard Hellmann egy kis fűszerboltot nyitott New Yorkban, ahol a felesége, Margaret receptje alapján készült majonézt árulta. Eredetileg két különböző változatot forgalmaztak. Az egyikre kék szalagot kötött, hogy meg lehessen különböztetni őket. A „szalagos” változat annyira keresetté vált, hogy 1913-ban Hellmann kialakította a mára már legendává vált „Kék szalag” címkét.
![](/sef-inspiraciok/front-of-house-range/free-sample/jcr:content/parsys/set5/row2/span12/image_502442847_copy.img.jpg/1655730756727.jpg)
Tudnivalók:
- Szabadon tartott tyúkok tojásából készítik el a Hellmann's Majonézt
- A Hellmann’s Ketchup fenntartható mezőgazdaságból származó paradicsomból készül
- Gluténmentes (Ketchup, Majonéz, Mustár)
- Fenntartható forrásból származó olajat használnak
- Igazi minőség 1913 óta