Hozzávalók

+

Előkészítés.

Elkészítés, tálalás.

  • füstölt lazac* 777.8 g
  • avokádó* 4.0 darab
  • Baby paraj 166.7 g
  • ecetes uborka, egész* 100.0 g

...

Elkészítés

  1. Előkészítés.

    • A tetszőleges péksüteményeket felhevített olívaolajban pirítsuk meg.
    • Fokhagymagerezdel dörzsöljük be megsütött szeleteket és kenjük meg majonézszósszal.
  2. Elkészítés, tálalás.

    • A péksüteményekre helyezzünk a lazac szeletekből, a szeletelt avocadóból és a baby parajból.
    • Locsoljuk meg a rétegeket majonéz szósszal.
    • A rétegeket fedjük be a szeletelt ecetes uborkákkal és az emeleteket rakjuk egymásra.
    • Pálcával összetűzve tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü