Hozzávalók
Előkészítés.
-
olivaolaj 0.1 l
-
zsemle (1db/54g)** 10.0 darab
-
fokhagyma* 10.5 g
Elkészítés, tálalás.
-
füstölt lazac* 777.8 g
-
avokádó* 4.0 darab
-
Baby paraj 166.7 g
-
ecetes uborka, egész* 100.0 g
Elkészítés
-
Előkészítés.
A tetszőleges péksüteményeket felhevített olívaolajban pirítsuk meg.
Fokhagymagerezdel dörzsöljük be megsütött szeleteket és kenjük meg majonézszósszal. -
Elkészítés, tálalás.
A péksüteményekre helyezzünk a lazac szeletekből, a szeletelt avocadóból és a baby parajból.
Locsoljuk meg a rétegeket Citromos zöldfűszeres majonéz szósszal.
A rétegeket fedjük be a szeletelt ecetes uborkákkal és az emeleteket rakjuk egymásra.
Pálcával összetűzve tálaljuk.