+

Előkészítés.

  • olivaolaj 0.1 l
  • zsemle (1db/54g)** 10.0 darab
  • fokhagyma* 10.5 g
  • HELLMANN'S Majonézszósz 850ml 0.2 l

Elkészítés, tálalás.

  1. Előkészítés.

    A tetszőleges péksüteményeket felhevített olívaolajban pirítsuk meg.Fokhagymagerezdel dörzsöljük be megsütött szeleteket és kenjük meg majonézszósszal.
  2. Elkészítés, tálalás.

    A péksüteményekre helyezzünk a lazac szeletekből, a szeletelt avocadóból és a baby parajból.Locsoljuk meg a rétegeket Citromos zöldfűszeres majonéz szósszal.A rétegeket fedjük be a szeletelt ecetes uborkákkal és az emeleteket rakjuk egymásra.Pálcával összetűzve tálaljuk.