Marinált lazacos szendvics, csípős mayoval és ruccolával
A csípős szósz találkozása a citrusokkal és a dús majonézzel.

Hozzávalók
Marinált lazacos szendvics, csípős mayoval és ruccolával
−
+
€0.0
Lazac elkészítése.
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/g
40.0 g
0%
lazacfilé*
/g
1500.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/g
80.0 g
0%
fokhagyma*
/g
10.5 g
0%
Mártogató és a szendvics elkészítése.
Kenyér, rozs*
/g
700.0 g
0%
/
Lazac elkészítése.
-
lazacfilé* 1500.0 g
-
fokhagyma* 10.5 g
Mártogató és a szendvics elkészítése.
-
Kenyér, rozs* 700.0 g
Elkészítés
-
Lazac elkészítése.
A nagyobb kockákta vágott lazacot fűszerezzük be a Prémium Halak fűszerkeverékkel, adjunk hozzá durvára vágott
fokhagymát és a Folyékony Citrusos ízesítőt.
Forró serpenyőben vagy rostlapon süssük meg úgy hogy a közepe rózsaszín maradjon. -
Mártogató és a szendvics elkészítése.
A majonézt keverjük ki Ketchup szósszal és konyakkal, kenjük meg vele vastagon a pirított kenyérszeleteket.
Helyezzük rá a már megsütött halpogácsákat, ruccolával és a Ketchup-os majonézzel dekorálva tálaljuk.