Marinált lazacos szendvics, csípős mayoval és ruccolával
A csípős szósz találkozása a citrusokkal és a dús majonézzel.

Hozzávalók
Lazac elkészítése.
-
lazacfilé* 1500 g
-
fokhagyma* 10.5 g
Mártogató és a szendvics elkészítése.
-
Kenyér, rozs* 700 g
Elkészítés
-
Lazac elkészítése.
A nagyobb kiockákta vágott lazacot fűszerezzük be a Prémium Halak fűszerkeverékkel, adjunk hozzá durvára vágott fokhagymát és a Folyékony Citrusos ízesítőt. Forró serpenyőben vagy rostlapon süssük meg úgy hogy a közepe rose maradjon. -
Mártogató és a szendvics elkészítése.
A majonézt keverjük ki Csípőspaprika szósszal és kenjük meg vele vastagon a pirított kenyérszeleteket. Helyezzük rá a már megsütött halpogácsákat, ruccolával és a csípős majonézzel dekorálva tálaljuk. Külön kis edényben adjunk a csípős szószból is mellé.