+

Hús előkészítése, elkészítése.

  • báránygerinc* 1666.7 g
  • fokhagyma* 50 g
  • napraforgóolaj** 0.1 l

Kukoricakrém elkészítése

  • kukoricadara** 50 g
  • csemegekukorica, fagyasztott** 1200 g
  • vaj* 100 g

Ragu készítés.

  1. Hús előkészítése, elkészítése.

    A leszárított bárányhúst serpenyőben erős lángon körbepirítjuk a kakukkfűvel és a fokhagymával. Előmelegített 65 fokos sütőben pihentetjük 30-40 percet. Tálalás előtt forró serpenyőben ismét körbepirítjuk, majd 3 percet pihentetjük, szeleteljük, Maldon sóval sózzuk.
  2. Kukoricakrém elkészítése

    A turmixolt áttört kukorica krémet feltesszük az alaplével, sóval melegedni. Amikor forr, belekeverjük a kukoricadarát, és nagyon lassan kevergetve puhára, krémesre főzzük. Sózzuk, végül tálalás előtt belekeverjük a vajat.
  3. Ragu készítés.

    A curry raguhoz nagy serpenyőben, kevés forró olajon elkeverjük a currypasztát, majd belekeverjük az édes chilit. Összeforgatjuk, és hozzáadjuk a pecsenyelevet. Beletesszük a csicseriborsót, és a darabolt ceruzababot. összemelegítjük 1-2 percet, majd az összes hozzávalót beletesszük, és nagyon kíméletesen összeforgatjuk, összemelegítjük.

     

     

    Tányérra rendezzük az összetevőket.

+