Bárány curry
Egy hüvelyes ragu, amit pikánsá és érdekessé teszünk távol-keleti ízekkel.

Hozzávalók
Bárány curry
−
+
€0.0
Hús előkészítése, elkészítése.
báránygerinc*
/g
1666.7 g
0%
fokhagyma*
/g
50.0 g
0%
napraforgóolaj**
/l
0.1 l
0%
Kukoricakrém elkészítése
kukoricadara**
/g
50.0 g
0%
csemegekukorica, fagyasztott**
/g
1200.0 g
0%
vaj*
/g
100.0 g
0%
Ragu készítés.
Thai Vörös Curry Paszta
/g
30.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml
/g
20.0 g
0%
csicseriborsó**
/g
300.0 g
0%
zöldbab**
/g
526.3 g
0%
koktélparadicsom
/g
306.1 g
0%
mogyoróhagyma
/g
111.1 g
0%
petrezselyemzöld
/g
55.6 g
0%
/
Hús előkészítése, elkészítése.
-
báránygerinc* 1666.7 g
-
fokhagyma* 50.0 g
-
napraforgóolaj** 0.1 l
Kukoricakrém elkészítése
-
kukoricadara** 50.0 g
-
csemegekukorica, fagyasztott** 1200.0 g
-
vaj* 100.0 g
Ragu készítés.
-
Thai Vörös Curry Paszta 30.0 g
-
csicseriborsó** 300.0 g
-
zöldbab** 526.3 g
-
koktélparadicsom 306.1 g
-
mogyoróhagyma 111.1 g
-
petrezselyemzöld 55.6 g
Elkészítés
-
Hús előkészítése, elkészítése.
A leszárított bárányhúst serpenyőben erős lángon körbepirítjuk a kakukkfűvel és a fokhagymával.
Előmelegített 65 fokos sütőben pihentetjük 30-40 percet.
Tálalás előtt forró serpenyőben ismét körbepirítjuk, majd 3 percet pihentetjük, szeleteljük, Maldon sóval sózzuk. -
Kukoricakrém elkészítése
A turmixolt áttört kukorica krémet feltesszük az alaplével, sóval melegedni.
Amikor forr, belekeverjük a kukoricadarát, és nagyon lassan kevergetve puhára, krémesre főzzük.
Sózzuk, végül tálalás előtt belekeverjük a vajat. -
Ragu készítés.
A curry raguhoz nagy serpenyőben, kevés forró olajon elkeverjük a currypasztát a Folyékony Umamit, majd belekeverjük a chili szószt. Összeforgatjuk, és hozzáadjuk a pecsenyelevet.
Beletesszük a csicseriborsót, és a darabolt ceruzababot. összemelegítjük 1-2 percet, majd az összes hozzávalót beletesszük, és nagyon kíméletesen összeforgatjuk, összemelegítjük. Tányérra rendezzük az összetevőket.