Menu

01:43

1. Bevezetés a hulladékkezelésbe

Ebben a videóban megismerkedünk Richard Green séffel, aki bemutatja milyen kiadások merülnek fel és ezek hogyan csökkenthetők.

00:54

2. Hogyan alakítsuk ki a hulladék-ellenőrzést

A konyhában fontos lépés a hulladék-ellenőrzés. Ismerje meg a hulladék-ellenőrzés célját és a saját konyháján történő lebonyolítását.

02:24

3. Hatékony beszerzés

A konyhai hulladék csökkentésének egyik módja a hatékony beszerzés. Megtudhatja, miért fontos ez, és néhány tippet is kaphat, mire kell figyelni beszerzés során.

02:24

4. Készletellenőrzés és étlaptervezés

Santosh Shetty operations manager megtanítja, mik is a menük naprakészen tartásának fő előnyei.

02:22

5. Az előkészítésből származó hulladék kezelése és tervezése

Tanuljon meg néhány tippet, hogy az előkészítési hulladék teljes költségének csökkentésével miként lehet többet kihozni a konyhában keletkezett élelmiszerhulladékból.

02:19

6. A felszolgált tányéron megmaradó hulladék kezelése

Hogyan lehet minimalizálni a hulladékot, amely a vendégek tányérjairól származik? Nézze meg ezt a videót, hogy tippeket kapjon.

02:19

7. A svédasztalokból származó hulladék kezelése

A svédasztalok hulladék-kezelésének egyik jó módja, ha helyesen meg tudjuk becsülni, hány emberre számíthatunk. További tippekért nézze meg a videót.

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü